Defneduru Merhaba hanımlar öncelikle hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi büyütürüz inşallah 🙏 ben 2 gün önce Doğum yaptım dikişlerim ödem yaptığı için aşırı derecede şiş ve oturmakta kalkmakta yürümekte aşırı derecede zorlanıyorum başına böyle bişey gelen yada dikişleri kolay ve çabuk iyileşsin diye sizler neler yaptınız acaba 😊
Gizemre Defneduru benim 80 gün oldu daha yeni iyileşti birkaçı açıldı ödemde oldu her şey oldu ama korkumdan gidemedim geçti kendi kendine çokta fazlaydı dikişim yani nerden baksan tamamen yanması sızlaması ağrısı 2 ayı buluyor
Defneduru Aysnbla 2 hafta ölürüm ben herhalde şimdi bile 2 gün oldu dayanamıyorum ağrısından kendi başıma ne kucağıma alabiliyorum ne yatırabiliyorum
Defneduru Gizemre çok zor nasıl dayandınız allah sabır vermiş size ben hayatta dayanamam herhalde o kadar süre canımın acısından ertesi gün gittim hemen doktora
Defneduru Defnemerve verdi iki tane krem verdi kullanıyorum ama haddinden fazla şiş olduğu için oturamıyorum bile çok canım yanıyo
Defnemerve Defneduru bide eczanede satılan sarı su mu ne varmış budikişler için esliden onu yaparlarmıl bi dene derim 💋
Defneduru Ozlemberkay sürekli yıkıyorum ama doktor batikonu sabah akşam kullan sürekli kullanırsan oda yakar dedi
Cakacmr Defneduru oturma simidi al canım bende aynı durumdaydım hatta bende Doğum sonrası hemoroid memecikleri oluştu onların şişme yapması kanaması da ayrı bi acıydı
Derindoruk Cakacmr benımde dogm snrası hemoroıd oldu sanrm hissedyrm bu aralar😓😓tuvalete ckmakta ck zorlandm ve kan geldi normal dgm yapalı 1 ay oldu. Naptnz bi önerini vamrı
Alaz Bende iki ay oldu doğum yapalı benimde dikişlerim coktu oturup kalkamıyodum bana ebe günde üç kere soğuk su tur karnındna aşşağa suyu ver dedi direk oraya su tutmadan ve gercekten soğuk su cok rahatlatıyodh beni tavsiye ederm hemde soğuk sun rahmin hemen toparlamasına yardımcı oluyor ben klozete otturamıyodum küçük tuvaletimi duşta yapıyodum yaparkende her seferşnde soğuk su tutuyodum tavsşye ederm
Aysnbla Doğumdan sonra dikiş attılar yukarı çıktım baktılar kanamam varmış hemşire geldi 5 parmağın hepsini alttan 🤮🤧 çok acıttı pislik bende korkuma gitmedim bidaha
Gizemre Bebekkaradag geçti valla kapandı kendi kendine hergün batikon sürdüm kuru tuttum temizledim sonradan acısı da geçti kendi de bir 2 tanesi açıldı ama benim acayip çoktu dikişim bi karış kesik vardı