Kizlar cok degisik bi durumla karsi kasiyayim… ben cocuga sütümü surekli sagip veriyrm.. gece ben sütümü sagiyrm ésimde gece cocuk uyannca sutu ona verio…velhasil ikimizde suan calismadgmz icin gece cocuk bakimini eşim ustlendi cnku gece hem süt sağayim hem cocuga bakim derken cok uykusuz kaliodm… sorun şu ki 3-4 gundur oglum bende uyumamaya basladi yani cocugu ben uyutamyrm… eşim gelio alio ben dinleneym die.alio cocugu o uyutuo her aksam eşim uyutuo. Ben bu duruma cok uzuluyrm.. aslnda butun gunde oglumuzla vakit gecyrz dogru duzgun ev isi falanda hic yapmam ben… suan 3 aylik olcak yani her gunumuz etkinlik yaparak kitap okuyarak birarada oyun oynayarak falan gecer… ama oglum beni istemiomu artik die cok canim sklio. Cnku agladgi zaman bende susmuo babasi kucagina alio sakinkestirio bu nasil olur ya onun annesi benim… hani esim sagolsn her konuda bana yardmci cok fazla ilgili bir baba herseyimize kosar benden cok yorulur evde hatta… ama cocuga yanls yaptgm bse mi var? Bana bi tavsiyede bulunabilirmisnz