Benimde aynıydı 14tane dikiş im vardı bırde kızım kuvezdeydı 2hafta boyunca devlet hastasındr bide bende yattm mecburen emzırmek için yerimden kalkamıyordum bastonla gıdıyordum kuvez odasuna herdefasinda bıde tabure ustunde emzirmek zorunda kalıyor fuk bazen o bel agrısı hemeroit agrısı dusundukce nasıl yapmiştim dıyerm bude 35haftalik oldugu için sarılıktan dolayı sureklı uyuyo emerken onu uyandır derken 40 dk suruyırdu mılletin 15dk suruyordu popom acıyır dıye gelirken yastıgımı getiriyordum ustune oturmak için bıde refakatçi yasak anne uyum odasınsasın 6tane anneyle hergun lohusa psikolojik sı ufff neydı ya ben kızımın derdınden unutmustm acılarımı psikolojik olarak ve vucut olarak kendımı rahatlatmam lazım dı ilk. Önce kabullendım bı ikş hafta burdayız ve evım olarak gormelıydım annem ler kayınvalidemler baska sehırde ilceye uzak bı koyde oturuyoruz esimde imam sagolasn ondan baska desteğim yoktu hem gorevıne devam edıyırdu namaz vakıtlerı dısında hep yanımda hastanede korıdorlarında gecırıyordu yemek vakıtlerınde tabulotumu alıp korıdora cıkıp onunla oturuyordum kızımızı oda hep cam kenarından goruyordu eger içerde benden baska emziren kımse yoksa hafıf perdeyi aralıyordum gormesı için hergun dus alıyordum sabah kalkınca her wcden sonra kurutma makınası ile dıkıslerımı kurulıyordum ve sankı gezmedeymiş gibi gecelıkkerımı cıkarıp gunluk degısık kıyafet gıyıyordum hastane odasına bıde caycı olmazsa olmazmdı hastane yemeklerınden doymadıgım için esımede korıdora tasıdıgım için ketılde taze yumurtaları mi öi dersiniz esimin sabahlara kadar korıdorda uyumasınamı dersiniz sızı almadan evde tek uyuyamam deyısını mi hastane calısanları ımrenıyıruz sıze derlerdı kanka olmustuk ensonunda odadakı kızlar cok sasırıyorlardı bana halbukı ken dılerı daha tecrubeli 2.3. Cocuk ları olmasına rağmen salmişlardı kendılerını kılolarım odemlerım kuveze gıde gele 2hafta boyunca hamile kaldıgım kilodan bıle dusstu ayy ne yazdım yaa tekrar tekrar dondum oyıllara suan kızım 2bucuk uasında ve 2.kızımda 8aylık tek dıyebilecıgım sabır ve psikolojik nizi guzel tutun ona ıyı davranın