Prince Çok fena diş etlerim şişti dilimin ucu beyaz nokta var boğazımdada aynı şekilde çok kötü bir şey tuzlu su Sirke karbonat deniyorum 4 gündür geçmedi ne yapmam lazım
ertanmut Prince diş hekimi asistanıyım cnm %90 diş etlernde kan çoğalması olmuştur pis kan onuda ancak eczaneden diş arası fırçası alarak rahatlatabilirsin ardından eludril diye bir gargara var onuda alıp sabah akşam yaparsn ama en son ne zman fiş temzliği yaptn??
KitapKurduAnne Prince Bana nar yemek çok iyi geliyor bu durumda . Bi yerde okumuştum ,işe de yaradı bende .
Musabbebek ertanmut canım iyiki de girdim bu Posta. Akşamdan beri diş ağrısı çekiyorum dişim oyuk ve çok ağrıyor zonkluyor acaba şuan evde ne yapabilirim ve hangi ilaç gerekir lütfen yardım edermisin
Prince ertanmut çokk teşekkür ederim inşallah deniycem geçer bağazımda çok fena ağrıyor gibi şiş ama beyaz beyaz bir sürü şey çıkmış aynada görünen kısım çok sık fırçalamıyorsum ama böyle oldu fırçalıyorum fırçaladığumda kanardı önceden şimdi öyle bir sertleşmişki fırçalıyorum kanamıyor kanasa rahatlarım biraz diye düşünüyorum
Rosaa ertanmut aa benim de bir sorum var . Benim bir disimde apse gibi birşey olmuş yani şişmiş hafif ve o tarafı kullanınca hafif ağrı yapıyor. Ne olabilir acaba bilginiz var mı? Doktor gören teyzeler gibi sordum ama 😅😅
ertanmut Musabbebek cnm dşim oyuk derken çürükmü?? yani nasıl ağrı?? sıcak çay al ağzına eğerki ağrın çoğalırsa yaz bana
ertanmut Prince cnm eğer diş etlern pembee ve sertse diş eti sorunun yoook o başka bsy ama değişse dş etindendir ama o gargarayı al veya çekebiliyosan resm çek at bakm nasl bsy
KitapKurduAnne Prince Migros sanal markette vardı sanırım ama yalan olmasın ,bi bakın isterseniz .😊Hani kabuğundan ayırırken beyazlık kalıyor ya tanelerde ,o beyazlıkları koparmadan yiyeceksiniz ,aklınızda olsun .
Musabbebek ertanmut yanağım şişti birden sanırım apse yaptı dişim. Evet çürük ve oyuk sıcak çayı nasıl yapabilirim doktorda gidemiyorum ve bebeğim var hem bebek hem ağrı çok zor berbat yardımcı olun lütfen
Musabbebek ertanmut apseyi nasıl geçirebilirim evden. Önerebileceğiniz bir antibiyotik varsa eczaneden alayım malum yasak olucak yarından itibaren
Esracemre ertanmut merhabalar kirirk bir disim var icindeki et sisiti ve apse yapti nasil basacikarim birde sicak da sogukta yesem sizliyo
Prince ertanmut dişlerimde sıkıntı yok çürük felan büyük ihtimal mikrop kaptım misafir gelmişti onun dişleri çürük 3 tane çektirmesi lazım birde kendi kaşığıyla bebeğime yedirdi Allahtan bebeğim de çıkmadı birşey ağız yarası gibi beyazlıklar diş etlerim de pembe sert önerebilceniz antibiyotik varmı acaba gargara aldırcam birde
KitapKurduAnne Musabbebek Of ,neler çektim o apseden 😔😔Malesef reçetesiz alamazsınız ,aile hekiminize yazdırabilir misiniz acaba gün bitmeden?
ertanmut Prince antibiyotik ben öneremem ccnmm haddim değil😊😊riske giremem ama şeyde aldırabilirsin kenecort aldır üç tane üzerine yapıltır beyazların yatınca ovmadan koy sabaha geçer
Musabbebek KitapKurduAnne maalesef bebeğim den dolayı gidemem acaba hangi ilaçlar aldınız siz direk vermiyorlarmı
KitapKurduAnne Musabbebek 1000 mg bi antibiyotik vardı ondan içiyordum . Parolla gargara alabilirsiniz ama reçetesiz . Hafifletir en azından .Vermezler Malesef .😊
Musabbebek KitapKurduAnne Allah razı olsun gidiyordu. İnsaAllah sağ salim eve dönerim hepimizi korusun Rabbim
ertanmut Esracemre ikisindede sızlamaz cnm brnde sızlar kırıl olduğu için ete baskı yapmıştır et o yzdn şişmiştir bir süre snra iltihap yapar aksatma