Sibel_dumlupinar Bugün 2aylik aşımızı yaptırdık ateşi 37.1 normal mi yüksek mi yardımcı olurmusunuz lütfeen ilk bebeğim 😔😔
Deletedmom280 Sibel_dumlupinar yanı cok yüksek bı ates degıl 37 nrml bnce yanı elımı yuznu yıkayın eger uyanıksa ustunde cok ortmyn
Sfynr Sibel_dumlupinar korkma 38den sonra ateş başlar. Bende yaptırdığımda çok korkuyordm geçen ay yaptırdık bizde sürekli elimde ateş ölçerle geziyordm. Ateş olmamasına ragmen ben calpol verdim 2 gün 1 çay kaşığı günde. saat başı alarm kurdum ben 2 gün. Sende dikkat et muhakkak.
Deletedmom280 Sibel_dumlupinar yok cnm uyandırma mınnagı sımdı olctun mu kac atsı bude nerdesnden olctn
Sfynr Sibel_dumlupinar ilk 2 gün çok önemli her saat başı kalk bak ateşine dikkat et allah korusun allah yardımcınız olsun 🙂
Sibel_dumlupinar Htcsnc huzursuzluğu olmadi allahtan 1 2 saat oraya dokununca ağladı okadar inşallah ağrısız atlatırsınız
Deletedmom280 Sibel_dumlupinar yok cnm ya bır atesi yok aslında bn 38.5 olöadn hıc ates durcu kullanmadım bebk bagısıklkk kazanması ıcın