Erva01 Merhaba anneler bebegim 5 aylık bir haftaya kadar aslıbda her şey normaldi menenjit aşısı yaptırdık ilk dozunu ve diş çıkArma sürecinde eli hep agzında birden beni emmeyi bıraktı reddetmeye başladı sadece uykuda emiyordu bu aralar uykuda bile istemiyor sagıp veriyordum biberonda bile içmiyor çok iştahsız diliyle itiyor geceleri uykuda emzirmeye çalışıyorum uyanıkken asla emmiyor bu arada gögüsüm tAm boşalmadıgı için mastit oldum zor bir süreçten geçiyorum bir daha beni emmez diye korkuyorum
Deryaozlemm Erva01 ben 6. Aya kadar cok zor emzirdim istemiyordu israrla veriyordum ek gidaya basladik asla beni emmedi eliyle itiyor memeye alinca aliyor uyku sersemi emiyordu artik onu bile emmiyor biberonla sagip veroyorum onu icmiyor kasik kasik iciriyordum sutumu 7.5 ayda tam 5 kere mastit oldum sagiyorum sagmak onun emdigi gibi bosaltmiyor gogsumu dayanamdim artik gogsumun acisina sutten kesmek zorunda kaldim😣
Koza Erva01 resmen ben. Aynı postu bir kaç hafta önce ben açtım. Odayi, ortamı, şekli değiştirerek deneyin bir. Oda olmazsa bir yöntem daha diyeceğim Türkçesini şuan bulamadım. Onu söyleyeyim size onu deneyin. Burada ki emzirme uzmanları bunları öneriyor
Saryam Erva01 vazgeçme cnm bende aynı süreci atlattım sakın vazgeçme biberon kullanma uykudan uyandığı zaman onunla hiç konuşmadan emzirmeye çalış sütün azalmasını önlemek için uykusunda bile emdiği zaman hangi göğsünü tuttuysa sen diğer göğüsünü pompala o emdikçe diğer göğüsündende daha fazla süt gelecek iki göğüsünde boşalmış olacak
Kelebegimmmm Erva01 insanın nasıl içi yanıyr ben bilyrm. Benimki üç aylık birkç gündr bıraktı emmeyi. Memeye yaklaşınca kıyamet kopuyr. Umut edyrm tekrar alack. Psikolojik olark ikimizn de buna ihtiyacı var
Suheylaemir Bende burda bekliyim benimde1haftadir emmiyor pompa yapiyorum ama yinede gogsum dolmuyor gunde30 ml anca cikiyir ne yapsam bilmiyorum
Suheylaemir Erva01 ben mama veriyorum mecbur uyurken bile almiyor pompa yap cogalir dediler ama azaliyor
Rabiaaa22 Suheylaemir guzelım pompayla bı alakası yok azalıp coğalmasının.emzırdıkten sonra acıkırsınz ya.yemek yıyın komposto ıcın karnınızı guzel doyurun et yıyın.sonra 2 saatte bır pompa yapın ama manuel değil elektrkli ile.bak ozman nasıl coğalıcak sütün.tahin helvası bebe bıskuvisi de sütü coğaltıyor.dene istersen🤗
mertinannesi_ Suheylaemir bizim doğduğundan beri meme reddi yaşadık pompayla sagıyorum ama bı sureden sonra dedıgın gibi azalıyor ne denedıysem olmuyor maalesef
Suheylaemir Hilalamine bende bilmiyorum cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyor herseyi yiyiyorumda ama bos cok yumusadilar kuculduler
Erva01 Deryaozlemm çok üzüldüm ama siz elinizden geleni yapmışsınız mastitin zorluğunu yaşayan bilir diyebiliyorum sadece
Serracik Galiba bu dönemde böyle oluyor ya aslında için rahatladı çünkü 5 ay 23 günlük iştahı inanılmaz azaldı resmen emmiyor aç biliyorum bezide islanmiyor demekki bı dönem böyle oluyor telaş etmeyelim bence
Deryaozlemm Erva01 kesinlikle her emzirme denemesinde agliyordum cok istedim beni emsin ayakta emzirmeyi alti acikken emzirmeyi yatarak emzirmeyi hepsini denedim ama olmadi copur copur emen bebeklere ozendim hep ama bnm bebegim emmedi kac kere sitma oldum artik aciya ve atese dayananadim😣
Erva01 Tam her şey yoluna girdi büyüdü biraz uyku düzeni vs derken bebegin her ay yeni bir sorunla karşına çıkıyor anneliğin cilveleri ama bu anne sütü meselesi kadar beni üzen ve düşündüren bişey yok
Karatag Benimde mememde sertlik var emdiği halde oldu üstüde kızardı bunun için korkmalı mıyım malum doktora da gidemiyoruz duşa girdim yumuşatmak için ama oda olmadı başka evde neler yapabiliriz
Eslemervaninannesi Karatag dusta ince uclu tarakla tara burda adini hatirlamiyorum bi arkadas onermisti ben gogsumu iki gün bosaltamadim arkadaşın tavsiyesiyle allah razi olsun ondan dusa girdim gogsumi sabunladim ince uclu tarakla sisin olduğu yerden meme ucuna dogru taradim sagdim sonra dusta bile hemen açıldı dene istersen
Suheylaemir Erva01 gogusler cok yumusak hic yok gibi bekarken bile boyle deildi dun sagmadim bugun sagdim 30ml cikti
Karatag Teşekkürler pompam biraz iyi bişey değil emzirmeyle geçer mi elimdeki ile de deniyorum ama pek bi verim alamıyorum daha iyi bir şey mi almalıyım
Erva01 Karatag pompa önemli tabi eger boşalmıyorsa tek çare onunla sagabilmek imkanınız varsa iyi bişey alabilirsiniz