Pudrabeyazim Kizlar merhaba 4.5 ay once dogum yaptim saçlarınm avuc avuc dökülüyor bildiginiz bir çözümü varsa bi yaziverin yoksa saçsız kalacağım 😊
Ygtek Pudrabeyazim Ben elidorun saç dökülmelerine karşı olan kremini aldım. Duştayken sürmezsem 2 gün aynı şekilde dökülüyor. Sürdüğümde tamamen kesiyor. Tavsiye ederim.
Aysgllylcn Pudrabeyazim benimde aşırı dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum gün içerisinde felan dökülüyo 🥵
Canada10 Pudrabeyazim ay 1 haftadır aynı dertten muzdaribim 🤦🏼♀️ 4 ay oldu Doğum yapalı hiç dökülmüyordu bir haftadır yıkanırken 1 avuç tararken 1 avuç kuruturken 1 avuç 🙆🏼♀️ ARtık bebğmn bezini bağlarken falan içinde kalmasın diye bakar oldum sürekli dökülüyor 😕
Pudrabeyazim Her yer ya her yer yani anlatılacak gibi degil bıktım vala ev supurmekten yatak çırpmaktan
Bikahve Bende burda bekleyeyim aynı şekilde 4 ay önce doğum yaptım 2 haftadır avuç avuç saçlarım dökülüyor çok üzülüyorum
Canada10 Bikahve demekki bu saç dökülmeleri 4 ay sonra başlıyor 😁herkes 4 ay önce falan Doğum yapmış 😂
Frdbgmgnc Esma12 benimde kaldı malesef kilo problemim yok eski kiloma döndüm ama çatlaklar ve göbek kaldı çok moral bozucu
Esma12 Canada10 benim bebegim ellerinde bezinin içinde atak parmaklarına bile dolanmış heryerde saçım var yemek de çıkacak diye korkuyorum
Canada10 Esma12 kadınlara özel saç dökülmelerine karşı şampuan kullanıyorum bir de kullanmasam şuan keldim sanırım 😁
Frdbgmgnc Benimde 3bucuk aylık bebeğim zaten az olan saçım dahada azaldı avuç avuç döküluyo resmen taramaya korkar oldum bı çare bulan varsa bende yararlanmak isterim 😕
Frdbgmgnc Canada10 hangi şampuan acaba paylaşabilirmisiniz bende bı marka duyuyorum sürekli ise yariyomu gerçekten merak ediyorumda
Ediss Oluyor malesef çözüm bilmiyorum normal ve geçecek diye düşünmüştüm. Sonra baya kısalttım malesef
Frdbgmgnc Instagramda Halalles diye bı firma var özellikle dogum sonrası dökülmeler için ürünleri var şampuan saç kremi falan kullanan varmı acaba alasim var ama ise yararmi bilmiyorum
Pudrabeyazim Frdbgmgnc ya onu gördüm herkes beğenmiş ama 600 ml 150 tl cok pahalı ve sürekli kullanmak gerek
Gamze89 Frdbgmgnc merhaba ben kullandm ama fayda görmedim malesef benm de 7ay oldu dogm yapalı hala çok dökülüyor😔