Snglibsglu Merhaba anneler. 2.5 aylık kızım var idrarında çok keskin olmasada koku oluyor bazen beklediği içinde olabilir en kısa zamanda idrar tahlilide yaptıracağım ama kafama takıldı sizlerde durum nasıl? Meme ve mama ile besleniyor bu arada. Mızmızlığı dışındada bir problemi yok 😐
Hazal Snglibsglu ya sadece anne sütü alıyoruz bizimde çişimiz kötü kokuyor. Hiç bekletmem max 3 4 kez yapar çişini bezine doldurmadan alırım ama az da olsa çokta olsa kokuyor bastan böyle degildi son 1 aydır sanki bende doktoruma bi danısıcam.
Miranur Sen yada bebek ilaç kullanıyorsa ondan olabilir bizimde arada oluyor cunku bezdende olabilir prima çok kötğ koku yapıyı mesela
Minikimm Aynısı bizde de var. Sleepy kullanıyorum bezi ama idrarı çok kokuyor. Mama artı meme ile besleniyor kızım. Ayrıca kakası da felaket kokuyor 😂
Su-1 Bende aynı sorun yüzünden idrar tahlili yaptırdım temiz cıktı çok şükür prima premium kullanıyorsanız hava kanallarından ötürü bir kerede yapsa çok net keskin koku oluyor
Esraerdogan Merhabalar☺️ İdrarın kokusu ile birlikte bezinde hafif turuncu bi renkte varsa vücudu susuz kalmis demektir ayni durum benim oglumda olmustu doktoruna sorduk daha sık emzirmemi ve cok az su vermemizi soylemisti yinede doktorunuza bi danısın siz bizimkisi ertesi gün gecmisti idrar yollarinda enfeksiyonda olabilir gozlemleyin koku gecmezse tahlil yaptirmaniz daha iyi olur icinizde rahatlamis olur ☺️
Snglibsglu Esraerdogan son günlerde her gün olmasada su vermeye başlamıştım aynı yolu izleyeceğim teşekkürler ☺️
Talhasmom Bnim oglumunda aşırı kokuyor uarın doktora götürücem bezden olduğunu sanmiyorum. Halbuki çok da su tüketiyor 7 aylik ve 6aya kdr sadece memeydi simdi meme +ekgıda aliyorr
Snglibsglu Talhasmom maşallah keşke benim kızımda sadece anne sütü alabilse acıkınca ortalığı yıkıyor mümkün değil memeyi tutmuyor süreklide sağamıyorum kriz anında mecbur mama veriyorum 😐