kagan-91219 Merhaba arkadaslar oturma minderi kullandiniz mi memnun kaldiginiz bir site var mi ve ne zaman kullanmaya basladiniz 😊💞💞
Dualina kagan-91219 kagan-91219 evet benim kızım şuan beş aylık dört dört buçuk aylık gibi kullanmaya başladım üç aylikta hevesliydi oturmaya 🥰 Instagram dan aldim ben nuna babysit diye bı sayfadan bide Umay bebe var ordan da alabilirsiniz aynı Biz memnunuz vala darısı size🌺
Ynsnrgl kagan-91219 kullanıyorum ben bizim dokturumuz 3 buçuk aylıkken oturtmaya başlayın dedi bana erken gelsi o yüzden oturtmadım . 4.5 ayllıkken kucğaıma alıp oyunlar oynuyodum 5.5 aylıkken bebe yatmaz aldım şuan 6.5 aylık oturuyo kendi oturduğu içinde bebe yatmazı istemiyo 😁
Denizism Ben de merak ediyorum oğlum 3 ay 10 günlük ne zaman kullanıldığını merak ediyorum. Umarım tecrübe eden biri vardır 🙏
kagan-91219 Denizism umarim benimkide 4 ay 12 gunluk oturma egiliminde bulunan hareketler yapiyor merak ediyorum 😊
Deletedmom283 kagan-91219 4-5 aylık iken kullanmamızı söyledi doktorumuz bende almak istiyorum kısa süre içinde suan 3 aylık :)
NurR Deletedmom283 ya erken olmaz mı peki 🧐 ben oğlumu 6 ay dolmaynca oturtmadım hiç haliyle geç desteksiz oturdu o yüzden sormak istedim acaba biraz erken mi otutmaya başlasam kızımı diye :)
Deletedmom283 NurR İnanın ne desem yalan olur, oğlum fizyoterapist seansı görüyor, dün bize artık 4-5 aylık arasında oturtmaya başlayacağımızı söyledi. Sizin bebeğiniz için ne desem yanlış olur asla yanlış bilgilendirmek istemem 🌈
Mnli NurR 6 aydan biraz önce başlamanızı öneririm ben başta kucağımda oturttum şimdi bebeyatmaza ve çok kısa mama sandalyesine oturtuyorum ek gıdaya blw ile başlayacağım onun için oturabiliyor olması lazım alıştırma yapıyoruz şimdiden
kagan-91219 Ynsnrgl bu aralar bizde doktor kontrolune gidemiyoruz malum hastahaneler tehlikeli 4.ay kontrolune gidemedk sadece saglik ocagina gittik asi icin ama kendini kaldirmaya calisiyo kucakta oturur pozisyond durmak istiyo vs o yuzden arastriyim bi minder dedim 😊
Mnli kagan-91219 5 ay 26 günlük 3-4 gündür kullanıyorum trendyoldan aldım bebeyatmaz marka ismi de bebeyatmaz kendi siteleri de var ama trendyolda kodum vardı onun için ordan aldım daha uyguna geldi
morsevenfilolog kagan-91219 Ben kullanıyorum. 5 aylıktan bu yana kullanıyoruz. Kızım şu an 8 aylık. Desteksiz oturabiliyor ama bazen yana devrilebiliyor. Bir iş yapacağım zaman yanımda oturtuyorum hem düşme tehlikesi olmuyor hem yanımda oturmuş oluyor. Kızım da keyif alıyor. Bizde BabyJem markasınınki var. Tavsiye ederim. 🌸