Fatma_FLZ Busralyaa yedilerinizde pişik yapabilir Asitli, baharatlı ve acı yiyecekler başta olmak üzere inek sütü, bal, yumurta, ceviz, fındık, fıstık, çilek, kakao, kivi, portakal gibi yiyecekler en çok pişik yapan besinler olarak tanımlanabilir.
Annecim Busralyaa ıslak mendil değil de pamuk kullan suya batır öyle sil yada banyoda iki dk poposunu yıka
Evremafas Busralyaa canım ah o pişik öldürdü beni 3 aydır çareyi neyde buldum biliyormusun arko krem de hani eskiden beri olan varya yeşil kapaklı zeytin yağlı olan değil ondan sür üstüne de pudrasini dok bağla 1 günde iyilesiyor allahım izni ile
Busralyaa Evremafas ay evet onuda çok söleyen oldu ama kalmadı diyr biliyorum o tüpte olanı diyosunuz değilmi nerde nasıl bulcam ondan 😄
Dmrcnn Busralyaa 1haftadr pişiği çeken biri olarak size önerim eczanede pişik karışımı yapılıyor 1haftadr cektiğimiz pişiği 1günde geçirdi . Hametol hametan travazol bepanthol sudocrem hiç biri geçirmedi. Ayrıca doktorlar pişiğe asla pudra dökülmemesinden yana bilginiz olsun
Esarikayy Busralyaa bence bir doktoruna danış canım. Madecassol merhem değil miydi? Onu sormadan kullanma bence. Tekrar alırsan mustelayi dene. Benim bebise de sudo ve Bepanthol yaramadı. Mustela 2 günde iyilestirdi
Evremafas Busralyaa yakın olsan alır getirttim sana valla ya canım eğer daire tipi yerde yaşıyorsan marketlere bakkallara büyük alışveriş merkezlerine hepsine bak cidden çok güzel bir krem inan ki
Senel Instagram’da Dr Rıfat can öztürk var en sonki paylaşımlarında pişik ile ilgili bir yazı paylaşmış benim de aklıma siz geldiniz bı bakın isterseniz
Bertug_bebek Kızlar tavsiye ediyorum kantaron yagı ben 8 aydır kullanıyorum çok şükür hiç pişik olamadık.