Balkizinannesi18 Emzirirken regl olan var mı ? Bide ilk adet olduğunuzda az az mı geldi yoksa normal mi. Dünden beri ağrım var çünkü az bişey gelmiş gibi. Bide çok üşüyorum dünden beri. Regl belirtisimi acaba
Gdogru Balkizinannesi18 ben ilk 39.günde oldum. Şimdi 15 günde bir 1 2 gün lekelenme şeklinde geliyor. Ama ağrısı aynı anlamadım gitti
Teachermom Balkizinannesi18 Dogumdan 2.5 ay sonra regl oldum.Asiri kanamam oldu.Omdan 1.5 ay sonra ikinciyi oldun yine asiri kanama oldu.Ucuncuyu bekliyorum.Sadece emziyorum bu arada.Ben de ilk regl hep yogun olur diye biliyorum.
mozaik Balkizinannesi18 40 ım çıkmadan ilk adetimi oldum ben 😅 30 günlükken mi neydi. Emzirirken duzensiz olabilirmis 2_3 ayda bir gelebilirmis. Oh dedim iyi belki öyle olur . Oldu mu? Olmadi tabi 1 ay sonra tekrar adet oldum 😅 ilk adetim de parça düştü yine 5 gün sürdü. Normalde çok gelir. Yine yoğundu ama eskisi kadar değildi. Sonrasinda olduğum da ayni .
tubist Balkizinannesi18 2 ay sonra oldum ben. kahverengi geldi 1 ped gecti. yine ayni sanciyi cektim. diger ayda aynısı oldu
kardelen00 benim kasiklarim agridi az bisey geldi canim ped koyup uyudum sabahina normal kanamam baslamisti. 5 gun surdu ve ayni dogumdan onceki gibi agrili gecti. 1 2 gune sökülür belki.
kardelen00 ha birde ben 3.ayimda regli oldum ama kizim 10 gundur emmiyordu ve sutun bitmeye yakindinregli oldugumda ben buna baglamistim ama emzirirken regli olan bir cok anne var onlar daha dogru bilgi verecektir . cunku ben artik emzirmiyorum
iyikianneyim61 kardelen00 merhaba. 50 gun sonra benimde ilk adetim oldu 5 gun sürdü bir hafta sonra bidaha kanamam oldu ama az oda 5 gun sürdü nerdeyse 1.5 ay olacak hasta olmadim ama biraz karnim ve belim agriyor sizce normal mi ? baska sey olmasindan da korkuyorum dogumdan sonra duzensiz olmasi normal mo?
ZynpKama Balkizinannesi18 bende öyle duymuştum ama olanda var olmayanda ben kırkımdan sonra oldum az geldi sonra 2 ay olmadım sonra oluncada baya knamam oldu bakalım bidahaki adet nasıl olucak
Tosbigim Balkizinannesi18 Olabilir.. 3aylıkken olmuştum sonra 6 aylıkken.. yoğun ve ağrılıydı ilk gün..
Mnli Balkizinannesi18 emziriyorum bebeğim 6 aylık 40 ım doldu hemen regli oldum her ay düzenli oluyorum ağrım hala oluyor ama eskiden ağrı kesici içmeden duramaz çoğu zaman acile giderdim iğne vurdurmaya şimdi ağrı kesici içmeden dayanabiliyorum
Celestial Balkizinannesi18 oğlum 6 ay 1 haftalık, 4 aylıkken regl oldum düzenli geliyor, sütümde azalma olmadı, eskiye göre daha az ağrılı geçiyor.
Srpzngn Balkizinannesi18 4. Ayimda olmustum su an kizim 12,5 aylik ve hala emiyor ek gida reddi oldugu icin de oyle boyle bir emme degil yani aylardir hic durmaksizin.Emzirmeyle regl olunmasaydi ben olmazdim kisaca😌Kisiye gore degisiyor olabilirsiniz yani
Zeyzey2019_ Balkizinannesi18 40 günlük falandı kızım adet oldum. Sonra da hep düzenli oldu. Şu an 10 gün sonra 15 aylık olacak ve maşallah emiyor hala.