Simsim6 My_son yemek lekelerini daha tecrube etmedim ama kendi kiyafetlerimizde de kullaniyorum ben cikariyor lekeleri. Kan ilaci kimyasal oldugu icin belki cikaramiyordur deterjanlar. Kosla denediniz mi?
HamzasMomy My_son çok fenalar 🤣 bizim doktorumuz kullanmayın dedi kan ilacını o yüzden hiç kullanmadık
My_son HamzasMomy oyle mi 😮 kan degerleri iyi demek ki. Benim cevremde kan degeri iyi olsa da verdiler cok sasirdim sizinkine
Nilnil My_son trendyolda 1 kg fiyatını 14 tlye almstm bebegm dogmadan önce indirmde 7-8 paketti sanırım dalan granül sabun kokusu cok güzel dogal oldugu sabunumsu temizlk kokuyo leke de cıkarıyo memnunum
Mommy_ My_son Sadece doğal sabun içeriği daha bebeklere özgü bişey düşünemiyorum ☺️Tercih meselesi tabi 👍
HamzasMomy My_son evet doktorum kullanma dedi. Kan değerlerine baktık sonra 1 yaş civarı iyide çıkınca gerek yok dedi. Ama şimdi. Bu günlerde söyle balık yağlı Multi vitamin vermek istiyorum bakalim
My_son HamzasMomy buyukmus bebisiniz Allah bagislasin 😄 balik yagi ve pekmezi ozellikle cok veriyolar cevreden duyduğum kadariyla
ZyNpYigit My_son uni baby sıvı detrjani ve yumuşatıcısı leke icinde e bebekten baby me leke cikaricsni kullniyorum memnunumm