My_son Kizlar selamlar 🙋 bebislerinizin kiafetlerini hangi deterjanla yikiyorsunuz? Esim dalinin lavantalisini almis parfumun isi ne bebislerde? Bana guzel leke cikaran kullandiginiz sevdiginiz bi deterjan onerir misiniz?
hayalperestbirealist My_son en son ben de dalin aldım ancak hiç memnun değilim. Lavanta doğal olduğu için parfüm kategorisine girmiyor ama ben temizlik açısından beğenmedim. Ondan önce duru granül kullanıyordum çok iyiydi tekrar ona döneceğim bitince
Tugcegoktas My_son Canım ben bi kaç deterjan kullandım malesef alerjik oldu.Oyuzden doktorum normal kalıp sabunu al rendele onu kullan en doğalı demişti onu kullandım uzun zaman şimdiden Boron var bende onunla yıkıyorum .
My_son Birkoalaanasi @HamzasMomy kan ilacini ve yemek lekelerini asla cikaramiyorum makineden sonra bide elde yıkıyorum yok yine cikmiyo bu dalan etkili olurmu sizce ciddi anlamda lekelerle basim dertte cunku
My_son HamzasMomy Birkoalaanasi Surv18 @hayalperestbirealist @Mirayimran kac dk yikiyosnuz siz 40 derecede 1 saat az sanki
My_son hayalperestbirealist lavanta nin parmum katagorisinde olmadigini bilmiyodum canim ama bu belli parfumlu yani leke de cikarmiyo ayrica zaten kan ilaciyla basim dertte 😒 yemek lekeleri bile çıkmıyor
My_son Mirayimran bebisler icin ayri deterjan kullanmiyosnuz yani dimi sizde aynisini kullanıyorsunuz
HamzasMomy My_son yemek lekelerini fena çıkarmıyor. Baktın çıkarmayacak gibi ben bitkisel lekex diye sıvı aldım onunla az citiliyorum aklıma gelirse o da. Kan damlasını hiç kullanmadık onu bilmiyorum ama onu galiba çıkarabilen bir deterjan yokmuş 😬
HamzasMomy My_son minioris Baby hiç önerme hem çok pahalı hemde hiç çıkarmıyor. Ben alerjimiz olmuş 1 paket aldım bitsin diye gözünün içine baktım resmen
Mirayimran My_son yükseğe dönücem galiba evet 30 da yıkadığımda olmuyor gibi derecesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum 40 deniycem 🌸
My_son HamzasMomy ciddi misin 😮 valla bela oldu ilac bana ne kadar dikkat edersem edeyim yok illa dokulcek dokulmezse de oglum eline agzina sokup üstüne surcek 😒
NrYlmzTsr Unibaby mavi olani kullaniyorum hala kokusu bebek kokusu oldugundan 😄 2yasina geldi nerdeyse bi 5sene daha kullanirim 😜
Asyfrathan27 My_son ben karbonatla roxyi karıştırıyorum bu aralar 40 60 arası yıkıyorum ama normalde 30 derecede yıkıyorum artı ek durulama yapıyorum tertemiz yumuşacık oluyorlar