Sdeali Aynen ben şimdiden dedim eşine öpen olursa yolarım dedim net. Annem falan dedi. Yok dedim sadece ben sanada bazen iZin var dedim. Öyle herşeye karışıyor annesi. Şöyleymiş böyleymiş dedi diyor. Öyle bile olsa ben bilirim Yani ben doğurdum. Herkes doğurduğuna karışsın dedim. Saçma sapan insanlar var ya. Görüntülü aradı kaynanam günde 5 kez arıyor. Bende lohusayım. Bebeği yeni uyuttum bağırıyor dibine kadar soktu teli eşim. Dedim siz napıyorsunuz??? Siz görüntülü konuşacaksınız annen de bişey yarıştırıcam diye benim çocuk uykudan mı olacak dedim Ya?? Beni delirtmeyin dedim kapattı telefonu n’oluyo diyor bana? Ne ne oluyor dedim Ya. Diyeceksin dedim huysuz zaten yeni uyudu. Uyandığında görüşürüz. Bu kadar net! Bir daha olursa aynısı gör bak o telefon açıkken neler oluyor dedim. Annesi çok cahil ve sürekli bana anneme laf tutturur. Bir tane çöp almamıştır hediye. Annem bilezik taktı bana da kolye aldılar babamlar. Anne oldum hediyesi. Bu telefonda durmadan uyy sana bir nazar boncuğu bile takmadılar benim bebeğe. Dedim o çöp almadı ya