Zeynocemre denizerdem12 oda var bende şimdi 4 aylık oldu diye orta akısa gecmeyi düsünüorum da kararsız kaldım alıp almamakta
Yigitinannesi13 Zeynocemre ben sağma makinesinin bineronunu kullandım 7 aylık oğlum hala kullanıyor 50 günlükten beri de çalışıyorum meme reddi olmadi çok şükür:)
Minikpirincim Zeynocemre canim memeye cok benziyor dokusu ve esnekligi kesinlikle alismaz biberona. Ben 2 bucuk aylik bebegime hala kullaniyorum. Cam tasimak icin zor olur diye cam almadim
Minikpirincim Zeynocemre lansinohun 160 cclik olanini kullaniyorum hic akmiyor cekmeden gelmiyor cok memnunum
Gozde92 Zeynocemre Bende avent kullanıyorum. 2.5 aylık bebegim. Mam vermiyorum ama ben disarı cıktıgımda falan biberon ile veriyorlae. Lansinoh da var ama 1 kere verdik onunla şapur şupur hemen bitirdi onda 🤣
Aysegulisaa54 denizerdem12 aynen lansinoh daha hızlı akıyo neden yavaş akışlı yazıyorki anlamadm boşuna almışım avent daha güzel
Nily Zeynocemre az akışlı kullanıyorum memnunum.ucu benim göğüs ucuma çok benzıyor:) cam değil benimki sağma makinasının biberonu
Zeynocemre [bilinmeyen] kafam öle karısık ki ilk avent kullanıodum şimdi ucı bozuldu bende lansinoh mı denesem die kararsız kaldım açıkçası