Reckless aasenamerve 7.ayımızdayız inanır mısınız hala dökülüyor büyük bir umutla durmasını bekliyoruz ailecek 😑
aasenamerve [bilinmeyen] doğumdan sonra hafif hafif dökülmeye başlamıştı ancak bugün zirvesine ulaştı sanki. Umarım zirvesidir çünkü bundan fazla dökülse nolur bilemiyorum yani 😀 valla bebişin hareketlerine mi sevinelim kendimize mi üzülelim bilemedim o zaman 😊
Icot aasenamerve kimisi hamilelikte de bi dönem dökülür diyordu aksine çok güzel uzadı kendine geldi fakat benim de çokkk fena dökülüyor 😞 şuan 4 ay 26 günlüğüz ne zaman bitecek ben de meraktayım 🤷♀️
aasenamerve Icot hamilelikte hiç dökülmedi benim özellikle son aylar. Doğum yaptığım 2 ayda da baya gürdü çok dökülmüyordu ama şimdi acısını çıkarıyor resmen. Keşke hep öyle gür kalabilseydi 😊
Icot aasenamerve aynen benim de dökülmedi çok güzel oldu gürleşti kendine geldi 😊 benim son birkaç haftadır dökülmeler aşırı olmaya başladı öncesinde pek yoktu 😞
aasenamerve Icot tamam hamilelikte dökülmesi gereken şimdi dökülüyor ama öyle saçlar duşta taraken falan tutamla gelince de insan bi tuhaf oluyor
Thesra aasenamerve Benim hamilelik öncesinde aşırı dökülen saçlarım vardı hamile olduktan sonra inanamadım tamamen kesilmişti bir tane bile dökülmüyordu seninle 1 gün var aramızda doğumumuzun bendede 2. Ayın sonuna doğru dökülmeye başladı hamilelikten önce döküldüğü kadar dökülüyor sinir bozucu heryer saç😂😂😂sanırım hiç geçmiycek zaten olan bişeydi diye düşünüyorum benimkisini
aasenamerve Thesra öyle mii ne zaman doğum yapmıştınız siz? valla benim de demir eksikliğine bağlı zaman zaman çok dökülürdü ama hiçbir zaman alışamadım saç dökülmesine inşallah görünüşte bi değişiklik olmaz dökülse de. Bırakmak istemiyorum bu gür saçlarıı 😭
Sevalmerdoglu [bilinmeyen] aynen benim annemde aynı şeyi söylemişti Bebeğim 3buçuk aylık 2 haftadır benimde saçlarım oluk oluk dökülüyo. Bi çözümü yok mu acaba bunun çok sıkıcı bi durum 🙄
7BusraKeskin7 aasenamerve fatmaglll bizde genetikçi 9. Ayda tekrar bakacak hareketleri falan iyi fakat el bilekleri parmakları aşırı esnek
Thesra aasenamerve 3 ay 1 gunluk olduk bugun 🤗🤗yok dokulsede gur saclariniz terketmez sizi merak etmeyin hep yenisi geliyo yerine benimde baya gur bitmiyolar yabi masallah🙏🙏🤗🤗
aasenamerve Reflesha hayat boyu demir eksikliğim olduğu için hiç şaşırmadım şu an. Haklı olabilirsiniz
1PrensAnnesi aasenamerve bende de yeni başladı ama dökülebilir sıkıntı yok çok fazla saçım vardı biraz toparlanır diye düşünüyorum Sanırım bi 2 ay aktif dökülüyor diyolardı💙
aasenamerve 1PrensAnnesi maşallah diyelim size 😊 2 ay sürüyorsa baş üstüne ama inşallah emzirme dönemi boyunca sürmez 😊