aasenamerve Icot tamam hamilelikte dökülmesi gereken şimdi dökülüyor ama öyle saçlar duşta taraken falan tutamla gelince de insan bi tuhaf oluyor
7BusraKeskin7 aasenamerve fatmaglll bizde genetikçi 9. Ayda tekrar bakacak hareketleri falan iyi fakat el bilekleri parmakları aşırı esnek
aasenamerve Thesra öyle mii ne zaman doğum yapmıştınız siz? valla benim de demir eksikliğine bağlı zaman zaman çok dökülürdü ama hiçbir zaman alışamadım saç dökülmesine inşallah görünüşte bi değişiklik olmaz dökülse de. Bırakmak istemiyorum bu gür saçlarıı 😭
Thesra aasenamerve 3 ay 1 gunluk olduk bugun 🤗🤗yok dokulsede gur saclariniz terketmez sizi merak etmeyin hep yenisi geliyo yerine benimde baya gur bitmiyolar yabi masallah🙏🙏🤗🤗
aasenamerve Reflesha hayat boyu demir eksikliğim olduğu için hiç şaşırmadım şu an. Haklı olabilirsiniz
1PrensAnnesi aasenamerve bende de yeni başladı ama dökülebilir sıkıntı yok çok fazla saçım vardı biraz toparlanır diye düşünüyorum Sanırım bi 2 ay aktif dökülüyor diyolardı💙
aasenamerve 1PrensAnnesi maşallah diyelim size 😊 2 ay sürüyorsa baş üstüne ama inşallah emzirme dönemi boyunca sürmez 😊