Zeyyy Kızlar ben sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum atanamadim 😔 2 yıl ücretli yaptım o zaman çok güzeldi öyle seviyorum ki mesleğimi ama bi türlü gerçekten öğretmen olamadım şimdi bebişim var evdeyim evde durmak çok sıkıyo beni bebişime kendim bakıyorum çok güzel bi şey de bazen okuduğum için işimi de yapmak istiyorum ahh ahh inşallah aranabilirim. Var mı benim gibi atanamayan az dertleşelim ☺
Arya Zeyyy bende Edebiyat öğretmeniyim canim 2 yil yaptim bebek olduktan sonra atanmak cok uzaklarda gibi geliyor bana 🤔
domatesim Zeyyy bir anne isterse yapamayacağı şey yoktur 🙏🏻 İnanın başına geçerseniz yaparsınız. Belki bu yıl belki 3 sene sonra. Uzak değil 🌸 inşAllah Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.
Zeyyy Elifnogay ahh ahh bi sosyalciyi en iyi diğer sosyalci anlar 😐 bizim bölüm nolacak böyle ders desen zaten çalışamıyorum bebiş var hoş çalışsam ne 82 ile mülakata cagirmiyolar
Zeyyy domatesim inşallah o kadar çok istiyorum ki seviyorum bide öğretmenliği bazen çok kafama takıyorum 😐 ders çalışamıyorum zaten çalışsam da çok yüksek alim yok ama inşallah bi gün bizde ataniriz
AselZeynepli Ben de siyaset bilimi mezunuyum 4 yil oldu universite biteli bebeğim 4 buçuk aylık , artık çooook uzak geliyor atanmak 😐
Zeyyy AselZeynepli hayırlısı diyelim napalim bi gün bizde ataniriz sizin iyi yine ben 2013 mezunuyum hala beklemede😑
Gmzhrn AselZeynepli bende bitireli 2 yıl oldu. Özelde denetçiydim. Kızımdan dolayı bıraktım. Zaten kpss hayal atanmak cok zor
Sumbul1 Zeyyy Bebeğin biraz büyüdükten sonra tekrar çalışıp atanabilirsin canım pes etme hem bebeğine zaman ayırmış olursun sen büyütürsün
habibe_omerasaf Bende siyaset bilimi ve kamu mezunuyum bebiş olmadan calısıyodum hamile kalınca çıktım işten şu an atanmak bana çokk uzak geliyo ne yazıkki🥺
Annesibebisi Zeyyy Ben de okulöncesi öğretmeniyim. 2 yıl ücretli öğrt. Yaptım. Yine çalışmak istiyorum ama 3 aylik bebegim var. Şimdi hayalim yapamadığım öğretmenliği kızımla yapmak onunla etkinlikler faaliyetler yapmak ❤ inşallah bi gün bizler de ataniriz
Esragrnn Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ben atanalı 4 yıl oldu. Branşım ingilizce. 2 yil yuksekovada gorev yaptim. En zor dönemde ordaydım. Bir çok sıkıntı yaşadım. Yine de pes etmedim. Lütfen pes etmeyin.. Inanın.. Dilerim en kısa zamanda olmak istediğiniz yerlerde olursunuz🤗❤ çok zor çok stresli bir durum. Ama başaracağınıza inanın... Gerçi burdaki başarıdan kastım kontenjanlar bol verilir de herkes güzelce okuduğu bölümden atanır.
Zeyyy Esragrnn inşallah inşallah 😊 sizin için de zor tabi ilk görev yapılan yerler memleketten uzak bilinmedik yerler olunca Allah yardimcimiz olsun
Zeyyy Gmzhrn o kadar az ki alim yaptıkları sayı, yilda bi kez alıyorlar işimiz zor Allah yardimcimiz olsun
AselZeynepli Gmzhrn umut fakirin ekmeği demişler ne yapalım umud etmekten baska elimizden bişey gelmiyor 😙😙
Sibelll Zeyyy bende varım.3 yıl ücretli öğretmenlik yaptım atanamayan edebiyat öğretmeniyim.4 aylık oğlum var atanmak bana çok uzak.Çocuk gelişimi okuyorum 2 yıllık.2. Senem.Belki oradan bir iş çıkar
Sumbul1 Zeyyy Bu zamanda atansanda bitmiyor ki 😑 adaylık semineri var dosyası var 4 yıl çakılısın hele birde uzak köydeysen tüm günün okulda geçiyor en azından şuan bebeğinle vakit geçiriyorsun öyle düşün canını sıkma 🙏