ikiponcikannesi_198960 Deletedmom41 ilk düşüncene katılıyorum haram olduğu için eve alınır ok. Ama orgazm oldukları için diyede eklemişsiniz. Neyse ya bu tarz konular haddim değil 😕
Deletedmom41 ikiponcikannesi_198960 kötü bişey söylemek istemiyorum ama son cümleyi iyi oku ‘orgazm oldukları için değil’ yazıyor önce oku sonra bilmişlik yap.
Momyshark Ejderhahavva e tabi namaz kılsaydım bende o şekilde kılmazdım ama abdest tazelerdim gusül almazdım herhalde bilmiyorum
Emir7227 Momyshark bende gusül alırdım muayene olurken içim el vermiyordu öyle namz kılmak yani orgazm olduğundan dğil olmuyor da zaten
Momyshark Emir7227 e tabi ama zaten dinen gusül gerekmediği için normal abdest de yeterli olur tamamen psikolojik olarak rahat hissetmek için yapılan bir eylem
Emir7227 Momyshark evet dinen gerekmiyor ama gönülde rahat olmayınca bide muayene ederken kaygan bişey sürüyorlar bu aletin ucuna hepsi yapış yapış iyyyy onun için bile boy abdesti alıyordum
Skn233 Momyshark Nursan onun mantığı kadının da kadına avret yeri haram olduğu için abdest tazelemek☺️Yada erkek doktordada sonuçta mahrem yerin açılıyor bende hep tazeledim abdestimi ☺️ Saçma bi yargılama olmuş bu
Nursan Skn233 doğrudur ben bilmiyordum. Yargılamadım sadece böyle bir şey bilmiyordum ve öyle dendiğinde şaşırdım banada saçma geldi muayene sırasında orgazm olunduğunu ve abdest aldıklarını söylüyor sandım ama öyle değilmiş.