Yigitoglum_2 Utanıyorum sormaya ama arada kalıyorum başka soracak kimse de yok cekiniyorum. Eşimle ilişki hayal ediyorum kendimi alamıyorum bu durumda gusül bozulur mu namaz kılıp kuran okuyabilir miyim ?
Asafeymeninannesi Yigitoglum_2 -Guslü gerektiren iki şey vardır. Biri, kişinin eşiyle cinsel ilişki kurmasıdır. İkincisi de cinsel organdan meni gelmesidir.
Ejderhahavva Momyshark orgazm vs olmadım yanlış anlaşılmasın bunuda belirteyim de ama yinde gusül alırım normal duşta bile 😜
Emir7227 Momyshark bende gusül alırdım muayene olurken içim el vermiyordu öyle namz kılmak yani orgazm olduğundan dğil olmuyor da zaten
Momyshark Nursan orgazm olduk demediler ama örtülüydü hepsi sanırım abdestin muayeneyle bozulacağını düşündüler
Skn233 Momyshark Nursan onun mantığı kadının da kadına avret yeri haram olduğu için abdest tazelemek☺️Yada erkek doktordada sonuçta mahrem yerin açılıyor bende hep tazeledim abdestimi ☺️ Saçma bi yargılama olmuş bu
ikiponcikannesi_198960 Momyshark hımm demek örtülü olanlar sadece cahil oluyor o yüzden mi belirttiniz özellikle.
Deletedmom41 Nursan haram olduğu için alıyorlardır mesela kuförden sonra da alınır orgazm oldukları için değil.
Momyshark Ejderhahavva e tabi namaz kılsaydım bende o şekilde kılmazdım ama abdest tazelerdim gusül almazdım herhalde bilmiyorum
ikiponcikannesi_198960 Deletedmom41 kuaförde orgazm olmak mı? Orgazm ne demek biliyorsunuzdur sanırım. Ben kaç kez gittim kuaföre hiç olmadım valla 😁
ikiponcikannesi_198960 Deletedmom41 ilk düşüncene katılıyorum haram olduğu için eve alınır ok. Ama orgazm oldukları için diyede eklemişsiniz. Neyse ya bu tarz konular haddim değil 😕
Alpkerem Yigitoglum_2 tabiki almalısın o şekilde kuranda okunmaz namazda kalınmaz Allah’ın karşına çıkıyorsun biraz saygı
Deletedmom41 Alpkerem söylemek bizim görevimiz biz bildiklerimizi aktaralım gerisi onlara kalmış 🤷♀️