Annesivekizi Ucangarson35 aaa çok iyiymiş hergün mü kullanıyosun ve sürüp yatıyo musun yoksa yıkıyo musun ayrıntılı anlatabilir misin canım
Ucangarson35 Annesivekizi canım direkt uyguluyorum ben ama benim cildim aşırı yağlı gözenekli. Kuru ciltleri belki tahriş edebilir. Aşırı yağlı bi yağ değil. Sürünce cilt hemen emiyo zaten. Yağlı bi his bırakmıyo. O yüzden yikamiyorum. Ferah bi his veriyo.
Annesivekizi Helinn sivilce değil de parlak aydınlık bi yüz için işe yaradığını duymuştum benim cildim de kuru acaba kullanmasam mı🤔
Helinn Evet yüz yıkama jeli ve kremi lekeleri açtığı için renk tonunu da eşitliyor bide bunun toniği var gözenek sıkıştırıyor oda süper bir urun
Annesivekizi Zeytingoz ayy inşallah bende öyle bi etki yapmaz ama pirinç sabunu aldım o da iyi geliyomuş onunla yıkayıp üstüne çay ağacı yağı sürmeyi düşünüyodum olur mu acaba
Aysktr Annesivekizi Bi ayar geçmişler demekki kullanılıyormuş ise yararsa bana da söyleyin bende yapım göz altı morluklarına falan iyi geliyor mudur 😂😂
Annesivekizi Aysktr sanırım uzun süreli kullanım istiyo göz altı morlukları genetik mi yorgunluktan mı? Eğer genetik değilse çiğ patates çok iyi geliyo