Benanneoldum Bebeğimin boynu bası şişmiş şimdi fark ettim Allah aşkına yardım edin burda suan özelde doktor araştırma ve üni hast hasta almıyor koronadan dolayı 😭
mikkonunannesi- Benanneoldum özel hastaneyi arayıp doktor la görüşün resim atın. Acil bir şey görürse mecbur bakacaklar
ZeynoAliTugra Benanneoldum canm sakin ol bebeğine alerjik birşey vermişsin kaç aylık nöbetçi eczaneden allerset şurup alıp bir ölçek vermelisin bnm Dr. Vermişti alerjik bir bünyeye sahip 15 aylık oglum
ZeynoAliTugra Benanneoldum eğer ki emiyorsa sadece bugün sen neler yedin alerjiyi arrticsk yiyeckler var
MarlaSinger Hiç bi şey vermeyin acile gidin. Nasıl boğazı şişmiş? küçükse eğer kolunuzun üzerine yatırın yüzüstü tutun.
ZeynoAliTugra Tgce16 bn sadece önerdim verip vermemesi ona kalmış aynı durum bnm çocuğumda oldu dr.onerdi gitmedim aradım oda allerset surup almamızı söyledi
bbbsraaa Boynuu muu. Ay kötü dusunmek istemiyorum ama evde zehirli bitki varsa onu ısırmş olabilir.. zehirli oldugu icin sadece dudaga bile degse dudagı balona cevirecek kadr zehrlycek bitkiler var evlermzde malesef
idil1990 Direk nasil ilac oneriyorsunuz beynim almiyor ya bebegi belki ufak ayini bile yazamamis telaseden. Ya bilgisi olmayip size inanip verse arkadaslar herkez bilincli degil ilac onermeyin gormediginiz bilmediginiz bisey hakkinda cok enteresan ya
Yedaarven idil1990 Bende anlamadım gerçekten. Doktor galiba arkadaş. Bildiğim kadarıyla doktorlar bile muayene etmeden ilaç yazmıyor yani 🙄🤦🏻♀️ @Benanneoldum 112 yi arayın bence vakit kaybetmeden.
ZeynoAliTugra idil1990 neden sadece o mesaja odaklisiniz bebeğin küçükse veremessin demişim ac da o gözlerini bı oku
Kelebeks Benanneoldum 184 ü ara canım durumu anlat randevu verirler uzman birinin görmesi şart Allah yardımcın olsun canım