Nefest MucizemGeldi bende 2 ayında goturemedim ama 3. Ayında en geç goturmus olman lazım dedı saglık ocagı. Mecbur bu ay goturucem
MucizemGeldi Nefest götur canim bende goturcektim zaten ama virus beni korkutuyordu bu yuzden corona testi dahi yapmayan farkli ve daha temiz bi hastaneye gittim hatta
MucizemGeldi Aysima2020 oğlumunkini 2 yil once devlette yaptirmistim ama kizimi simdi özele goturdum ultrason cihaziyla kalcasinin bir yerine bakiyor iki kalcaya da toplamda 5 dk sürmuyor. 195 ₺ verdim ☺️
MucizemGeldi Meryem53 insallah canim bizim sağ: Alfa 62 Beta 48 sol: Alfa 64 Beta 45 ćikmis baktim simdi. Doktor normal sorun yok dedi
Meryem53 MucizemGeldi evet alfa açısı 60 tan yukarı beta acısı da 55 ten asagı olmalı çok şükür atlatmıssınız darısı benim bebeğimin başına 🙏
Aybuke_27 MucizemGeldi benim oğlum iki ay beş günlük bende gitmedim daha hem göz testine hem kalça çıkıklığına 😣
sumeyyez MucizemGeldi insan bu olaylardan korkup gitmek istemiyor ama düşünün ya bişey varsa sonrasın da gününü geçirirseniz çekmiyorlar bile önemli sonuçta önlemimizi alarak yaptırmak zorundayız bi paZartesi gidip yaptırdık