Selinsu Sibelecemelif 3 al canim sen sleepy alacaksan o digerlerine gore kucuk. Benimki 3 aylik 5300 kilosu 3 numara kullaniyorum slepy
Sineemmm2 Sibelecemelif 2.5 aylık oğlum 6.600 kilosu 3 numara kullanıyorum ama sıkmaya başlıyor elimde kalanları bitirip 4 numaraya başlayacağım
Selinsu Sibelecemelif sleepy bizdede iz yapıyor malesef numarasıyla alakali değil galiba. Ben icindeki lastigi yirtip kullaniyorum napim
Denizada0 Sibelecemelif fazla büyük kullanıyorsun sleppy genel olarak hep iz yapıyor büyük bezin sağlıksız olduğunu okumuştum bi yerde ..
Eymen01 Sibelecemelif cok skiyor olabilirsimiz bantlari uste getirmeyin birde su bacak etrafindaki lastikleri bagladiktan sonra duzeltin bence
Hayat16 Sibelecemelif o şekilde daha mı iyi geldi? Ben de kilot bez kullanıyorum, sanki saha az iz yapıyor.
Sibelecemelif Selinsu molfix kullandım.o iz yapıyı diye bezini değiştirdim sleep. Aldın oda ayni yaptı meç bur bende kesiyorum
Kartopu06 Selinsu evet bende slepy yeni basladim yavrumun bacaklarinda iz yapiyo bol baglslama ragmen sabah altini degistirirken kipkirmizi yapiyo neden anlamadim
LiTeraRy Denizada0 bende kucuk bezin sagliksiz oldugunu ya okumustum ya duymustum Allh Allah hangisi dogruki 🤔
Durusumm Sibelecemelif sleepynin lastikleri cok sıkı. 3 numara kullanmamıza rağmen iz bırakıyordu ama o kiloya 3 numara olur