Minnak_mavis Kızlar daha önce böyle bi post açılmıştı fakat bulamadım..Sideferi dolapta saklıyorum ama çıkarınca da soğuk oluyor veremiyorum hemen, Bekletiyorum ya bozulursa ? nasıl yapacağım kullanan var mı ?
Oglumask2019 Minnak_mavis ben oğluma kullanırken siringayi avucumun icinde isitip veriyordum üstüne hemen ılık su veriyordm
Reyyan-Lara Minnak_mavis doktorumuz bişey olmayacağını söylemişti dolaptan çıkarıp avuç içinde ısıtıp hemen veriyorum bugüne kadar bişey olmadı
Z-uma Minnak_mavis zaten toplasan 5 10 damla soguk olsada bişi olmaz ben kullanıyorum 9 aydır dolabın kapağında hep hiç ısıtma gereği duymadım
Mervedefne54 Ben normal oda sıcaklığında tutuyorum dolap a koymadım bebegimin midesini usuturum diye bise olacağını sanmıyorum oda sıcaklığında
adaarman o kadarclk ilaçtan midesini üşütmezler, herşeyi nede çok abartıyoruz.ben dolaptan clkarlp veriyorum hep. bir yıldir veriyorum bişey olmuyor.
MarlaSinger Bende o şekil verip arkasından ılık su veriyorum. Bazen vermiyorum bi şey olmadı bu zamana kadar. Ya da çay kaşığına damlatın bi 15 dk onda beklesin. Çay veya tatlı kaşığı
Mervedefne54 Minnak_mavis normal serin bir odaya köy zaten içeriyi çok sıcak tutma biliyorsun oda sıcaklığı 24 25 e kadar olmalı dolapta tutma bebeğinin boğazını usutursun dışarda dursun bisecik olmaz
Minnos_31 Havalar soguk oldugu icin dolaba koymadim bugune kadar ama gun icinde havalar isindigi icin artik 1 saat onceden cikarip bekletin sonra verin icinize sinmiyorsa 🙋🏼♀️