Annee47 Ayaz20-19 benimkinin naptığı belli olsa bi 😂 bi bakıyorsun kendini kaydırıyo bi bakıyosun dönüyo dönerek gidiyor bi bakıyorsun yüzü koyun emeklemek için yırtınıyo bi bakıyosun sırt üstü gidiyo 😂
Deletedmom819 cankuzularim 5 aylıkken emekledi 9ay 20 günlük falandı sanırım adım attı 10. Ayda yürümeye başldı 😁
1alpercocuk Annee47 6 aylıktı emekledi 7 aylıktı tutunup kalktı şuan 9 buçuk aylık adım atıyor ama bence ne kadar uzun emeklerse ve yerde vakit geçirirse bebek için daha iyi düşüncesindeyim. 3. 5 aylıktı oğlum sürünmeye çalışıyordu 4 ayı geçti süründü yuvarlana yuvarlana evi gezdi😂 ama 2 aylıktan beri yerde oynuyor ondan böyle oldu. Aslında 8 9 ay gibi emeklemesi beklenir yaşına doğru yürümesi… Söz konusu bebekler olunca herşey altüst oluyor hepsi farklı bireyler o yüzden değişir bu durum 🤷🏼♀️😄
Annee47 1alpercocuk evet eskiler bizim çocuklarımızla sizin çocuklarınız bir değil diyorlar haklılar 😂😂
Sahanemm0311 Annee47 benim bebeğinde öyleydi sürekli yürüyün diye ağlıyordu örümcek aldım kendi yürüyor boyunuza ona gore ayarladık çok rahatladik🤣
Annee47 Sahanemm0311 amcasından örümcek hediyemizi bekliyoruz 😂 geldiğinde bizde rahat ederiz ama daha çok erken onun içinde 🥰😂😂
Emeliss Annee47 8 gün sonra 9 aylık olacak hiç emekleyecek gibi durmuyor sadece sürünerek kendi ekseninde daire çiziyor 😂
otose_san Annee47 4 aylıkken dönmeye başladı, 6 aylıkken emekledi, 1 hafta kadar sonra tutunup kalkmaya başladı, 9. ayda da tam olarak kendi başına yürüdü
ayseadem Yegino Tembel kızım hiç dönmüyor tummy time yapayım diyorum 1 dakika anca duruyor sonrası çığlık 😄😄
Purelove Annee47 bes bucuk aylikken emekledi . Ayrica her bebek emeklemek zorunda degil emeklemeden yuruyen bebekler var.