Annee47 Mucizemsinsenn hiç canını sıkma kız ben yatmaktan duba olmuşum bebişken 9 aya kadar 😂 annem bu çocuk hiç sana çekmemiş diyor 😂 bende böle eşime dostuma emeklemeye çalışıyor diyorum saçmalama 5 aylık bebek emekler miymiş die beni azarlıyorlar sanki ben çocuğumu zorla emekle diye programlıyorum 😡 kızıyorum böyle insanlara çooookkkk
Annee47 Mom061 olur bence yakın zamanda ya da hiç olmaz bi bakarsın kollarını açmış sana doğru geliyor ayyyyy 😍🥰🥰🥰
Emir35 Annee47 Annee47 4 buçuk aylık başlamıştı.9.ayina girmeden yürümeye başladı şimdi 9 ay 26 günlük evin içinde koşuyor 🤗
Mom987 Annee47 Erken emeklemede olabilir. Acaba sürünerek mi gitti sürünme daha erken olabilir. Bu arada emeklemek gerekli değil ya emekler ya sürünür ya popo üzeri gider yada direkt yürür ☺️
Annee47 Mom987 odanın balkon tarafında onun yerde oyun alanı var hem sürünerek hem bi şekilde emekleyerek hemde tötünü attıra attıra odanın kapısına karşı duvara kadar geliyordu odanın bi ucundan bi ucuna😃😃 ama ilk defa bi mobilyamın altına girdi çocuğun vücudu komple dolabın altında sadece kafası gözüküyordu bide utanmadan kahkaha atıyordu beni görünce 😂🤦🏼♀️😄
Annee47 Nur43 yerlerde yatmaktan çocukla artık kemiklerim batıyor 😂 bende koltuğu açıp ona yer yapıyordum artık bugünden sonra yerde devam mecbur 😂 sabah koltuktan da düştük 🙈 başımıza iş açmayalım artık durduk yere bundan sonra pür dikkat 👍🏻
Eternity Annee47 Bende bebeğimin garip olduğunu düşünmeye başladım.. 2 aylığız, daha şimdiden koca yatakta dört dönmeye başladı… Dün ayaklarıyla kendini ite ite yatağın başından sonuna kadar gitmiş, az daha düşüyordu :(
Annee47 Eternity ooooo işin zor 😉 biraz dikkat edersin sende canım ben yatağımın etrafına çerçeve yaptırmayı düşünüyordum arkadaşım yaptırmıştı bebeği çok hareketli olduğu için ama eşimle konuştuk artık park yatağını kurucaz onda yatırıcaz bebişi 🙈 seninki ufak olduğu için yatağına çerçeve düşünebilirsiniz 👍🏻
Merveazra Annee47 yataga dediginiz cerceve nasil birsey acaba nerelerde satilir? Bizimki benimle yatiyor aksam yatiriyorum sonra iceri gittigimde hep aklim onda yuvarlanip dusmesin diye :(
melek_42 Annee47 benim ki de aynı canım erkenden emekledi erkenden yürüdü maşallah herkes şaşırıyordu ama çok hararetli 1 yaşına girdi her yeri karıştırıyor 😃
Merveazra Annee47 5,5 aylikken sürünmeye basladi almak istedigi birsey olursa falan surunerek ilerliyor suan 6 aylik emekliyor ama desteksiz oturamiyor.
Annee47 Merveazra hııı bilemedim ki canım ama zamanı yeni yeni olur diye biliyorum oturur bebişin yakın zamanda 😍
Annee47 Spectacular 4 aylıkken 7700dü şimdi nedir bilmiyoruz malum virüs sebebiyle çıkamıyoruz 6.cı ay aşısında öğrenicez artık canım muhtemelen
Annee47 Merveazra arkadaşım mobilyasını alırken yaptırmıştı canım bazası çerçevenin içine kuruluyordu biz tanıdık marangozla konuşmuştuk sizde konuşabilirsiniz yada nette araştır belki hazırı vardır bilemiyorum ki 🤦🏼♀️🙈