Eternity Annee47 Bende bebeğimin garip olduğunu düşünmeye başladım.. 2 aylığız, daha şimdiden koca yatakta dört dönmeye başladı… Dün ayaklarıyla kendini ite ite yatağın başından sonuna kadar gitmiş, az daha düşüyordu :(
My_son Annee47 biziz tabiki ama basta mecbur kaldım once sarilik uyansin diye kucak Sonra gaz cikarkucak bugün de sirti yers gelmesin istiyor 😂
Annee47 My_son ahhh o sarılık zamanı sanırım annelerin en kilit dönemi bende yaşadım ne yazıkki Rabbim korusun bütün yavrularımızı 🙏🏼 Ama ben pişman değilim kucağına alıştırma sonra sensiz durmaz iş yapamazsın yemek yapamazsın adama vakit ayıramazsın die başımın etini yiyorlardı 😡 ulaa ben bu çocuğu uzaktan bakmak için yapmadım ki 🤣 alıştırırım istediğim gibi dedim ve şimdi gayet mutluyum 😍
Nur43 Annee47 6 aylikken emekledi suan 7 aylik isleri iyice ilerletti bi yere tutununca ayaga kalkiyor cok hırsli 😊
Annee47 Sahanemm0311 o da güzel 😂 ben de kollarından tutuyorum babası gel oğlum gel yapıyor çağırıyor yürümek için yırtıyor kendini 😂 bende bu akşam dedim emekleyecek misin yürüyecek misin ona göre karar ver 😂
Sahanemm0311 Annee47 benim bebeğinde öyleydi sürekli yürüyün diye ağlıyordu örümcek aldım kendi yürüyor boyunuza ona gore ayarladık çok rahatladik🤣
Annee47 MomIsOnline amin cümlemizin inşaAllah 🙏🏼 Bütün annelerimiz evlatlarının kokularıyla bi ömür mesut olsunlar 🥰💚
Leyla220801 Benim kızım da 7ay29 günlük yüz üstü yatırdığımda dakikasında ağlıyor bu girişle biraz zor emekleme 😂😂
Mires Annee47 benim kızım 8 aylık oldu çok hareketli bir bebek ama emeklemeye başlamadı henüz bebekten bebeğe değişir…hatta bazı bebekler hiç emeklemeden yürümeye başlıyormuş😊
Annee47 Mires evet gerçekten apartmandaki komşuların çocukları hiç emeklememiş emeklemeye ne zaman başladı sizinkiler diyorum o ne diyecekler utanmasalar 😂 kimi çocukda öyle oluyormuş canım ☺️
Mucizemsinsenn Annee47 ayın 30 unda 7 aylık olacak hala emeklemiyor canım ya her gören de AA emeklemoyor mi bilmem ne ancak moral bozuyolar
Annee47 Mucizemsinsenn hiç canını sıkma kız ben yatmaktan duba olmuşum bebişken 9 aya kadar 😂 annem bu çocuk hiç sana çekmemiş diyor 😂 bende böle eşime dostuma emeklemeye çalışıyor diyorum saçmalama 5 aylık bebek emekler miymiş die beni azarlıyorlar sanki ben çocuğumu zorla emekle diye programlıyorum 😡 kızıyorum böyle insanlara çooookkkk
Nur43 Annee47 nasip gercekten bu isler bende hic beklemiyodum ama cok hareketli durmuyo yerinde pek kucagima almiyorum hep yerde oyunlad.oynuyoruz yatiyoruz oyalaniyoruz oda mutlu bu durumdan
Annee47 Mom061 olur bence yakın zamanda ya da hiç olmaz bi bakarsın kollarını açmış sana doğru geliyor ayyyyy 😍🥰🥰🥰
Annee47 Nur43 yerlerde yatmaktan çocukla artık kemiklerim batıyor 😂 bende koltuğu açıp ona yer yapıyordum artık bugünden sonra yerde devam mecbur 😂 sabah koltuktan da düştük 🙈 başımıza iş açmayalım artık durduk yere bundan sonra pür dikkat 👍🏻