Ozleem yorgunanne_ Benim bebegimde 21 günlük bi haftadir böyle doktora götürdüm bugün bizim hormonlarimiz sütten ona geciomus 1-2 ay sürer gecer dedi krem istedim vermedi gecirmez ztn dedi yüzü sert oldugu icinde zeytinyagi sür günde 1 kez
Aslunal_ yorgunanne_ çok mu giydiriyorsunuz bizimde aynı şey olmuştu ev çok sıcak olduğunda yada emerken altta kalan yanağında falan artıyordu. Ama bizimkinin çok daha çoktu. Sonra azalıp geçti zamanla virüsten dolayı doktora götürememiştim
Ozleem yorgunanne_ biliyorum canim benimkide öyle bende post acmistim hatta 3 tane doktora götürdüm bitanesi sicaktan olmus dedi digerleri hormonlardan oluyo gecer dedi
yorgunanne_ Ozleem bizde doktorumuza yazdk ama hala görmedi 😕 ilk bebeğim tecrübesizlikte var korkuyorum bişey olacak diye😔
Ozleem yorgunanne_ bende cok korkmustum ama doktorlarin hepsi önemsiz dedi fazla stress yapma korkma bak benimki 8 günlükken basladi https://imgyukle.com/i/QUlwCc
Aslunal_ yorgunanne_ korkma kuzum bişey olmaz yenidoğanlarda dediğim gibi oluyor bizde de oldu zamanla geçti ❤️
Dildeniz yorgunanne_ yeni doğanlarda genelde oluyor sütün yağından dolayı isterseniz bi dr telefonda görüşün yardımcı oluyorlar