eymensmom27 Selam güzel anneler! Ben yurtdışından geliyorum ve orada pampers diye bebek bezi kullandım. Burada prima yani. Sizin daha iyi öneriniz varmı? Hangi bez markasını kullanıyorsunuz? Çok sağolun cevaplarınız için!
Ayseynep eymensmom27 en iyisi sizin kullanıldığı ben hiç kullanmadım ama genel olarak bu kanastteker ben sleepy kullanıyorum oda baya iyi
idil1990 eymensmom27 prima en iyi bezlerin icerisinde yer aliyor ben molfix kullaniyorum her bebegin cildi farkli az az alarak deneme yapabilirsiniz molfixi gece bagliyorum sabh kalkinca aliyorum herhangi bi tasma kizarma yasamadim gunduzleride evybaby kullaniyorum fiyati uygun deneme paketinin die esim almis oda gayet guzel
eymensmom27 idil1990 farkettim prima baya pahalı tanesi bir buçuk liraya mı ne geliyor herkes başka birşey dediği için de kafam karışıyor bazıları da olsun pişi olunca krem kullanırsın ozaman bezin ne anlamı kaldı
55eren55 eymensmom27 sleepy sızdırıyor canım tavsiye etmem bn şuan elimdekileri bitirip başka bi beze geçicem
idil1990 eymensmom27 evet prima fiyatli gercekten ama molfix de cok iyi durumda indirjmleri takip edip netten aliyirum 75 kurusa geldigi oluyor tanesi cok memnunum acikcasi az miktarda alip deneyin derim ucuz bez alip iki saatte bir degistirmektense iyisini alip dort saat tutmayi tercih ediyorum kizarmiyor bile hergunde havalandiriyorum dort aylik hic pisigimiz olmadi cok sukur
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eymensmom27 Kusursuz bir bez. Bim kullanıyorduk memjundum.ama.kucuk gelmeye basladi buyuk numarasi da yoktu sleepy denedik baby turco denesik şokun bezini deneik canbebe denedik. Keşke dogdu dogali evy baby kullansaymisiz. Mukemmel😍
[silindi] Prima en iyisi derken en iyi bez prima seçildi benim haberim mi yok🤷♀️ bez için en iyi ne demek ? Içinde parfüm vs. Türevleri varken nasıl iyi oluyor en pahalı bez desek doğru olur pahalı diye en iyi demek olmuyor Ha ama primanın pure serisini diyorsanız evet o iyi işte asıl pahalı da o Püre dışında primayi beğenmiyorum içeriği temiz olmadığı için söylemek istedim😊
eymensmom27 [silindi] evet pure de çok iyi işte her bezde yok şu yok yok bu yok ama gerçekten doğru mu insan düşünüyor en sağıklı olanı alayım diye illa pahalı değilde