Damlaismom Bizim de 2 ay 10 günlük bebiş. 2. Ay aşısı için çağırmadılar, virüsten çekindiğimiz için kalça muayenesi de yaptıramadık 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Perihanokutan Damlaismom Vallahi bizde ne kalça ultasonu çektirdik ne de verem aşısı olduk 😕gelecek aya kaldı
Perihanokutan Damlaismom Damlaismom Birde rotarıx diye bir aşı varmış virüs aşısı o da önemliymiş bugün yapalım demişti doktor kendimiz alcakmışız özel olarak yapılıyormuş çok pahalı ama
Talha2020 Perihanokutan evet canım özel aşı ama onu yaptıran Allah’ın izniyle bağırsak enfeksiyonu ishal kanlı ishal geçirmiyormuş bizde cuma yaptırdık 310 tl 2.dızu da 5.ayda yapacaklar
melis_duru Perihanokutan verem aşısı sağlık ocaklarına 2 haftada 1 gün geliyor, 2 ayını dolduran bütün bebekler aşı için o günü bekliyor
_esraaozturkk_ Semapekyilmaz huysuzluk olmadı ateş de ilaç verdim 4 saatte bir ztn ilacın etkisi geçip hafif ateşlenme olunca yine ilaç verdim çok şükür iyiz
Aryasare Perihanokutan Biz 3 ünü aynı gün olmuştuk 😊 Verem aşısı toplu olarak yapıldıgı için size tarih vermişlerdir. Bizim gününe denk geldiği için 3 ü birden oldu
Dogavesultan Aselhafsam canım saat 10 da çağırdı ebemiz inşallah o zaman karnı tok ve uyuyo olur 10 civarlarında pek uyumuyor bebek arabasıdna yürüyerek götürücemyolda uyur inşallah 9 da mama veririm diye düşündüm
Aselhafsam Dogavesultan iyi düşünmüşsün canım çok hareketli değilse sorun olmaz benim kızda uyanmıştı ama anlamadı bişey uyku mayhoşluğu vardı 😊 e
Aselhafsam Dogavesultan ha bide kolunu sıkmayan rahat açılan bişey giydir komple giydir çıkar zor olur. Omuzdan açarsın öyle yapar