Perihanokutan Kızlar merhaba🙋🏻♀️ Bugün 2. Ay aşımız vardı 2 tanesini bacaktan yaptılar diğeride mayıs da yapılcakmış öyle mi oluyor??🤨
Zk95 Perihanokutan bizde verem aşısını 1 hafta sonra olmuştuk. Galiba belirli Bi gün açıp herkese aynı gün yapılıyormuş
Nursan Perihanokutan hayır ben az önce geldim 2 ay aşısından. sol koluna ve iki bacağına yaptılar 9 mayısta diğer aşısı için geleceksin dediler
Efeefe52 Perihanokutan bize de öyle söylediler ama 3 ü aynı anda olanlar da var sağlık ocağı kaynaklı sanırım bu
Nursan Mcatlas onun bir süresi var diye biliyorum doktor bize kırk günlükken getir demişti gününde getirmelisin demişti
Nursan Perihanokutan bilmiyorum heralde ben ona denk geldim çünkü benle beraber çok kişi vardı aşı yaptıran. Ve zaten saati var 9-10 arasında gidilmeli aşılar sabah geliyormuş sabah yapılması daha iyiymiş
Elfeda Perihanokutan bizim kol ve iki bacak yaptılar diğer aya aşımız yok yaptırmak isterseniz ishal aşısı oluyomuş rota virüs adı galiba onu eczaneden alın yapalım dediler isteğe bağlı bi aşı
gezentianne Perihanokutan Merhaba biz de ikisini hastanede birini sağlık ocağınd yaptıracaktık sağlık ocağı bizi aradı üçünün aynu gün olması cok önemli dedi,Ben de doktorumuzu arayıp sordum çocuk dokrorumuz da öyle diyince ona göee randevu aldımm
Perihanokutan Doktora sordum kızlar sorun olmazmış birde rotarıx aşısı mı ne varmış zamanı geldi bugün yapalım diyor