Mtg deletedmom4842 arkadasim teredduttysen metro marketlerde organik urunler var ordan gorerek al bence
ErtugrulAnnesii deletedmom4842 herşeyi marketlerden alıyorum unuydu irmiğiydi felan. Bebek tarhanasını da e bebekten hamm marka olanını aldım onu da cok sevdik bi sıkıntı yok. Sayfaları kötülemiyorum, fikir sahibide degilim ürünleriyle ilgili, ama gerekte yok bana göre oralardan almaya.
deletedmom4842 ErtugrulAnnesii Bende fikir sahibi değilim onun için alan arkadaşlardan memnun olup olmadıklarını bilmem lazım ki alayım çünkü çok fazla çeşit var ve alanda çok o yüzden almak mantıklı geldi
Aydiles teachersrn hepsiburadadaki indirimli hali beyorganiğin kendi sayfasındaki fiyatlardan yine pahalı, bilginiz olsun, bende beyorganik kullanıyorum, kendi sayfasından alıyorum
Burcuyy Bende makarnavitmadan alışveriş yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Tertemiz hızlı bir şekilde hemen elinize ulaşıyor. Aldığınız ürünler uzun bir süre gidiyor zaten. Pirinç unu,bebek irmigi,yulaf unu,tam buğday unu,yulaf ezmesi . Bunlar ek gıda tariflerine en çok kullanılan ürünler.
Zuzu deletedmom4842 bütün ek gıda alışverişimi vitmadan yaptım hala da yapıyorum ama hiç sorun yaşamadım.Kızım da bayılarak yiyor valla.Sadece tarhanayı kendim yaptım domatessiz
deletedmom4842 Zuzu Anladım peki neler aldınız onu da yazar mısınız zahmet olmazsa bana da fikir olur?
Zuzu deletedmom4842 sebzeli tel şehriye,tam buğday unu,köfte harcı,bebe bisküvisi karışımı,siyez bulguru,muhallebi karışımı,sebzeli makarna,irmik Aklıma gelenler bunlar ☺️