Alminam deletedmom4842 Bebek irmigi, tam bugday unu , ruseym, pirinç 'unu bunları alabilirsin ben de makarna vitma dan düşünüyorum ama tereddütlü ym diğer beyorganik nasıl hiç fikrim yok postlarda yazmışlardı
G_ADAN Alminam ruseymli bebek irmiğiyle bebek irmiğinin farkı nedri? Sade ruseym de mi var neye koyuluyo ve kaçıncı aydan sora acaba😎
deletedmom4842 Alminam Bende kararsızım işte bilmiyorum ama talep olarak makarna vitma iyi ama içeriğini bilmiyorum
G_ADAN deletedmom4842 pirinç unu yulaf unu çok gerekli olacağını düşünmüyorum. Marketlerde de var. Tam buğday unu yulaf unu falan. Ama tabii her şeyi en ince ayrıntısına kadar almak isterseniz bişey denilmez😊 ben şunlık bebek tarhanası ile bebek irmiği düşünüyorum. Pirinç unu hakkında kararsızım. Marketlerdeki lerle bi farkı var mı acaba bilenler yazsa? 😐
Alminam G_ADAN Iki irmik arasındaki farkı bilmiyorum ama benim dedigim bugday ruseym çok faydalı diye okumuştum ek gıda için araştırma yaparken ınstagram da birçok doktor yazmıştı hatta. Bağırsakları çalıştırir yani sindirim sistemine faydali die biliyorum alerjen bi ürün olduğu için 8.aydan itibaren verilmeli
Alminam deletedmom4842 Makarna vitma kayseri de eğer gidip de kendi yerinden alan varsa onlardan da duyabiliriz ben imkanım olur da yolum düşerse gidip bakacam
G_ADAN deletedmom4842 instagram da bi kaç sayfada reklamını görmüştüm. Nedense reklamı yapılan ürünler bana hiç normal gelmiyor. Ama beyorganiğin hiç görmedim belki de bana denk gelmedi görenler vardır. Ama burds bi kaç kişi de makarna bitmadan bozuk ürün geldiğini içinden birşeyler çıktığını yazmıştı bilmiyorum onları okumuşmuy dunuz
Guzyagmuru Bebek irmiği un gibi normal irmik hazmı zormus bebeklerde ben makarnavitmadan aldm hepsını
Guzyagmuru deletedmom4842 yulaf unu tambugday unu bebek irmiği ve üzüm pekmezi aldm dıgerlerı gıbı kaynatılmamıs bu kaynatılan pekmez zarrlıymıs memnunum hemen geleıler kavanoza koydum buzdolabına koydm aylar ılerledıkce corbalarjndan falanda alcam
deletedmom4842 Guzyagmuru Bi sorunla falan karşılaşmadınız dimi? Çünkü yorumlara göre alacağım kararsızım
Furkansmomy Guzyagmuru fiyatları nedir acaba? Tarhana ve irmik alırım diye düşünüyorum 2 aya gecicez biz de 😆😆
deletedmom4842 Alminam Evet ruşeym hakkında bende çok araştırma yaptım faydalı bir şey ve dediğiniz gibi 8. Ayda verilmeli diyor uzmanlar
Melihaptt deletedmom4842 Alminam merhaba ben Kayseriliim hatta makarnavitma evimin çok yakınında gidip baktım gerçekten hijyene dikkat ediyorlar o bayanların üstü başı saçında ki boneleri tertemiz gözüküyor ben oğluma tarhana almıştım hoş ağzına koymadı ama başka bişeyini denemedim henüz
Ayberen Ben şimdiye kadar muhallebiyi normal irmikten yaptım bir kez de kendi yaptığım tarhanadan yaptım açıkçası pek güvenemiyorum ne gelir nasıl olur ama almam da demiyorum burfaki tavsiyelere göre davranabilirim
deletedmom4842 Ayberen Benimde annem tarhana falan yapmış ama içinde baharat falan var o yüzden onu veremem bende ilk defa alacağım o yüzden iyice araştırmak istiyorum alanlar memnun ama bu tür yerlerin şikayetleri de var markette de varmış bu ürünler ama onlara ne kadar güvenebiliriz onu da bilmiyorum özetle inanın hiçbir fikrim yok 😂
Ayberen deletedmom4842 Canım benim kızım 6 ay 10 günlük aralarında bi kaç gün var :) ben ek gıdaya 5 aylıkken başlamıştım klasik yoğurt meyve suyu kabak patates havuç falan.. Sonra farklı olarak un çorbası yaptım yoğurt ve yumurta ekledim içine ardından tarhana yaptım ki benim tarhanam baharatlı ve ağır değildi bir haftadır da kendi yaptığım peynirle kahvaltı yapıyoruz :) uç gündür de peynirine yumurta ekliyprum. Şükür kızım hiçbirini almamazlık etmedi.
Ayberen deletedmom4842 Ek olarak arı yada başak markalı pirinç unu yapıyorum arada. Çok kasmamak lazım araştırmanı iyi yap sağlık ocağından fikir al bi liste oluştur. Kolaylık olur sana canım
deletedmom4842 Ayberen Anladım aslında diğer her şey için listem var ama sadece bu tür şeyler için hangisi daha iyi olur fikir almam lazım bebek irmiği benim için çok önemli çünkü hemen hemen çoğu şeye kullanılıyor o yüzden bu markaları merak ediyorum hangisi daha iyidir diye 😊
Beriltalay deletedmom4842 oğlum sekiz aylık makarnavitmadan başka yerden almadım. Evet şikayetleri var böcek çıkıyor yok işte bozuk olabiliyor vs. Ama bana denk gelmedi hiç ki gelse bile ürün değişimi isterdim. Bir şeye böcek geliyorsa inanın bana doğal olduğunun kesin kanıtıdır Antalya da yaşayan seracılıgı tarımı bilen bir insan olarak yazıyorum 😄 ayrıca tarhanası çok güzel ben bebeğime nerdeyse Herseyi ona katarak veriyorum çünkü çok yemiyor. Ben memnunum kısaca. Bebek irmiği bebek muhallebi karışımı tam Buğday unu çorba karışımları vs hep ondan alıyorum