Premsesinnannesi Meraba anneler philipsin anne memesiyle uygun doğal biberonunu aldım yorumlarda birçok şikayet gördüm akıtma ve rengi gitmesi vesaire kullanan var mı bu ürünü bilgisi olan
Hunilianne Premsesinnannesi ben de kullandın bir süre hiç sıkıntı yaşamadım. Emziğini iyi oturtursanız problem yok
ZyNpYigit Premsesinnannesi malesf akitio belli bi sre sonra akitmasi druo sonra yne basliyor cozemedik iyce dikktlide kaptiyorz
Deletedmom70 Premsesinnannesi walla aklin varsa alma 88 tlye aldim ucu asiri kaba top gibi direk atti kizim lansion aldim öneririm
Eslemervaninannesi Deletedmom70 lansinoh sagim makinasinda vardi biz kullaniyoruz kaucuk uclu ayni meme gibi kizim baska biberon tutmuyor. memnunuzda acaba yedek baslik satılıyor mu nerden aldınız
Deletedmom283 Premsesinnannesi Bende ilk kızımda avent serisini kullandım ama suan oğluma MAM kullanıyorum cam biberon olanlardan, çok sevdim harika 🌟 https://m.n11.com/mam-yenidogan-cam-biberon-170ml0ay-P401928942 Gaz giderici olanlar da var tavsiye ederim
Mommy_ Premsesinnannesi Yani bilemiyorum kaç kez emziğini değiştirdim 4 tane biberonu var elimde hiçbirinden akıntı sızıntı olmadı. Emziği tam oturtup biberonu güzel kapatmak gerekir 🤷♀️
Bsrkr5 Hem cam biberonunu hem emziğini kullanıyorum 4 aydır hiç sorun yaşamadım aksine bebeğim ondan başka biberon almıyor
Birminnosannesi Premsesinnannesi Bir süre biz de kullandık herhangi bir sıkıntı yaşadım. O kırıldığı için lansinoh pompanın setindeki biberon ile vermeyi demedim almadı bebeğim ama belki aç değildi bilemiyorum. Ağlayınca acaba aç mı düşüncesiyle vermiştim.
Mucizeem Premsesinnannesi 4 5 tane aldım biberon ama hep akıtma problemi yaşadım. Arkadaşım 1 tane aldı ama hiç akıtmadı 🤷♀️
defnesmomm Premsesinnannesi kullanıcı hatasıdır belki 😅 ben hiç problem yaşamadım, cam olandan kullanıyorum
Eslemervaninannesi Deletedmom70 ay cok sevindim 6 aylik olunca baslik degisiyomus sanirim kizim normal biberon tutmuyo bende awent alirim diye dusunmustum e bebekte inceledim normal biberon basligi gibi tereddütlerim vardi cok saol ❤😍