Ironsides LiTeraRy Ekmek yapamayinca milfoye sardim bari sekilleri guzel olsun dedim 😂 maharetli hanimlara imrenirim ya çoğunlukla ugrasmayip sekile onem vermiyorum Sizin pizza da muhtesem gorunuyodu❣️🌸
LiTeraRy Ironsides olsun canim milfoye bayilirim ben o olsun ekmege gerk yok 😁🤦♀️tesekkur ederim canim saatin 10da cocukla anca yiyebildik bebisi emzirirken alti yaniyormus son anda yetistim 😁😁🤦♀️
KaraninAnnesi Ironsides ben yaptığım ekmegin tarifini verebilirim. Firindakilerden farksız oluyor valla ❤
cankuzularim Deletedmom265 1 bardak ılık su 1 bardak ılık şut yarim çay bardağı siviyag 2 yumurta aki sarisi yüzune 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 1 pakete kuru yada yaş maya hangisi varsa elinizde yarim saat mayalansın sonra yuvarlak olarak 2 beze yapın tepsiye elinizle sıvıyağ hafif yardımıyla acın sonra yarim saat üstü örtülü bekleyin tepsi mayası verin sonra yine elinizi smhafif sıvıyağ batirin şekil verin yumurta sarışının içine 1 yemek kaşığı süt köyün fırına 200 derece e üzeri kızarana kadar afiyet olsun🥰
Ironsides LiTeraRy o hatayi bende cok yapıyorum birkere yumurta haslarken unuttum patt diye ses geldi odum koptu bi baktim patlamis yumurta heryere sicramis 😂 annnelik her alanda zor😂
LiTeraRy Deletedmom143 evet canim youtube da var videosuu bak istersen ben ordan baktim ilkkez yaptim su pizzayi disardan soylesek 40 50 lira evde 2 kurusa yaptim 1 saate 😁🤦♀️
cankuzularim Deletedmom265 evet evet 2 yumurta aki hamura sarısı yüzeyine güzel kızarsın diye 1 yemek kaşığı süt köy karıştır yumurta ile canım sonra sur 🥰
KaraninAnnesi LiTeraRy eşimin ve kızlarımın yarin ki siparişi pizza 👌 sanirim çok alıştılar hamura 🤣🤣😎