KaraninAnnesi KaraninAnnesi Benim yaptiklarim bunlar dünden bu yana 8ve 4 yaşlarında 2 kızım 4 aylık ta bir oğlum olduğu halde eksik kalmadım 👌💪🤞😎
Ironsides KaraninAnnesi yaptim amacok sert oldu firindan cikarken esim ustune havlu ortmedi Oyuzden hevesim kirildi yapmadim birdaha 😂 Yapanlarin elinesaglik🌸
LiTeraRy KaraninAnnesi Ekmek degil ama bizde de bugun pizza vardi 1 saate cok basitce yaptim tavada 30 dakikada kisik ateste pisirdim mis 😁😘🤦♀️
KaraninAnnesi Deletedmom143 olsun canim afiyet olsun ellerine sağlık emek sonuçta.. Ekmeği güzel tutturuyorum altta da resmini paylaştım bu sabah yaptığımın Koronadan sonra fırın açmayı düşünüyorum 🤣🤣😎
Deletedmom143 KaraninAnnesi vay maşallah 🧿😂😂 valla bi gün yaptım sonra kendi kendime dedim kiiii bırak Ebru fırıncılar işini yapsın 💃😂
KaraninAnnesi Ironsides elim alıştı eşimde kızlarım da alıştı çok severek yiyorlar ve bu da benim hoşuma gidiyor hic üşenmeden her sabah muhakkak yapıyorum ❤👌
Ironsides KaraninAnnesi afiyet olsunn buyuk emekister gercekten 🙈👏🏼 ben beceremedim imreniyorum suan size
KaraninAnnesi LiTeraRy eşimin ve kızlarımın yarin ki siparişi pizza 👌 sanirim çok alıştılar hamura 🤣🤣😎
LiTeraRy Deletedmom143 evet canim youtube da var videosuu bak istersen ben ordan baktim ilkkez yaptim su pizzayi disardan soylesek 40 50 lira evde 2 kurusa yaptim 1 saate 😁🤦♀️
KaraninAnnesi cankuzularim ayyyy tarif istiyorum hemem hazır ramazan ’da geliyor. Ben emzikliyim eşim tutacak yapayım ilk iftar da ona ❤🌹
Ironsides LiTeraRy Ekmek yapamayinca milfoye sardim bari sekilleri guzel olsun dedim 😂 maharetli hanimlara imrenirim ya çoğunlukla ugrasmayip sekile onem vermiyorum Sizin pizza da muhtesem gorunuyodu❣️🌸