GunesliHayat mervella benim bebeğim kolikti.gazdan çıldırıyordu.sabahları nurse harveys geceleri biogaia 5 damla veriyordum.ama saati saatine uyuyordum ki düzeni otursun.biogaia baya rahatlatıyordu uykusunda.herhangi bir kaka problemi yaşamamıştık.hala gazımız var ama büyüdükçe azaldı.
Emelss- mervella anladım benim kızım. Çıkarmadığı zaman BioGaia sayesinde “ishal” olarak çıkarıyordu. Yani ishal dışında farklı yan etkileri oldu mu?
fistikcisahap mervella evet canım, uzun bir süre ishal olduk ve kilosu düştü yeni yeni kendini toparladı günlük normal yapma seviyesine ulaştı ve Bioga hala kullanıyoruz
mervella fistikcisahap ben bıraktım damlayı ve bebeğim bir nebze rahatladı çok gazlı bir bebek değil zaten
Birminnosannesi mervella Biz de 3 şişe kullandık sonra bıraktık. Ama yavrum iki gün hiç gazını çıkaramadı geceleri ağlayarak uyandı. Şimdi yeniden kullanıyoruz. Bebeğim 4 aylık oldu. Kullanmadığım dönemde ishal gibiydi şimdi daha iyi. 🤷♀️
cicekannesi22 mervella bio gaida probiyotik onun yanında birde gaz izlacı kullanman gerek nurse havays colex şurup veya sap simplex tavsiye ederim
Alinduru mervella benim bebeğimde de öyle oldu damla iyice kötü yaptı daha da huysuzlanmaya başladı kullanmayı bıraktım, ama benim bebeğim alerjikmiş sonradan öğrendim o yüzden mü öyle bi etkisi olmuştu bilmiyorum 🤷🏻♀️
mervella Alinduru bitkisel bi damla alerji olduğunu sanmam iyi gelmedi demek ki biz de yeni yeni toparlanıyoruz mahvetti çocuğumu o damla 😣
Zerazehhra Alinduru Benim bebeğimde de ishal yaptı sizin ishaliniz ne kadar sürede düzelmişti hatırlıyor musunuz. 3 gündür vermiyorum hala ishali devam ediyor
Zerazehhra Emelss- mervella merhaba uzun zaman olmuş ama lütfen cevaplayın. Biogaia damla benim bebeğimde de ishal yaptı. 3 gündür vermiyorum ama hala düzelmedi. Sizin ishaliniz kaç gün de düzelmişti hatırlıyor musunuz
Alinduru mervella bebeğimin besin alerjisi var belki tetiklemiştir çünkü kendim için de bitkisel bi takviye almıştım o da son birkaç gündür bizi mahvetti 😞 Allah şifa versin bebeklerimize 🙏🏻
Aybarsmom Ben çok memnun kaldım , bebeğim kolikti şuan 2,5 aylık olduk neredeyse 1 ayı geçti kullanıyoruz artık sancısı kalmadı denecek kadar azaldı uykusunda bile kendi kendine gazını çıkarabiliyor .Her bebeğe etkisi farklı olabiliyor demekki 🤷🏼♀️
Zerazehhra Merhaba uzun zaman olmuş ama lütfen cevaplayın. Biogaia damla benim bebeğimde de ishal yaptı. 3 gündür vermiyorum. Ama hala su gibi yapıyor. Sizin ishaliniz ne kadar sürede düzelmişti.