Annesininpogacayanagi Esraaaae öylede oluyor canım. 2-3 doz oldugu gibi tek doz olanlarda var. Ben daha menenjit yaptırmadım. 1 yasında tek doz olanlar var ondan yaptırıcam.
HeyArnold Janss evet biz de menenjiti erteleyecektik doktorumuz gelin dedi eczacı misiniz ne güzel detay biliyorsunuz
Batu37 HaleCvs ya açıkcası annemin kuzeni eczanede çalışıyor bana indirim yapabileceğini söyledi de o yüzden sordum 🙂
Melek36 Batu37 ne gibi bir risk varmış aşıları yapmakta. Biz de 3. Ayda hem rota hem menenjit yaptırdık. 5. ayda yeniden ikinci dozları yaptırdık. Hatta ikinci dozları sağlık ocağındaki hemşire yaptı. Hiç riskli filan da denilmedi. Anlayamadım.
Batu37 Melek36 Hemşire doktora soralım dedi doktorda burda yaptıramam riskli dedi bende daha önce yaptırmadım bilmiyorum
Havva00 Batu37 merhabalar. Rota çok kolay yapılıyor evde kendinde yapabilirsin. Doktorumla görüştüm taşırmadan yap dedi bende evde kendim yaptım 1 hafta olmadı daha.
Batu37 Havva00 eşime söylüyorum yok anlamıyor sağlık ocağıda yaparım demişti eşimde hastanede yaptırırız sen karışma diyor 😏
Zehra1903 Batu37 ben ilk dozunu yaptrdım 2dozunı yaptıramadm alerjısı vardır dıye korktuk Dr onermedi birincı dozunu ztn yapmıssnz dedı Menerjıt icnde Dr 1 yasını bekle dedı tek doz daha ıyı bır dahakı ay menrjt asısı vurulcaz
Batu37 Zehra1903 işte şuan o kadar kötü zamanki doktorumuz yok soramıyoruz sağlık ocağı menenjit 3.ayda yapılacak diyor bide doktur korkuttu ağır riskli aşı burda yaptıramam e bugün gidicez mecburen özele orası para koparmak için yaptırın dicek
Batu37 BirVeraAnnesi35 bizim hemşiremiz neden 3.ay dedi onu anlamadım burda çok anne 1 yaşını bekliyor
Zehra1903 Batu37 vlla menenjıtı 1 yasnda snra tek doz daha iyinş cogu Dr oyle onerıyo sflık ocagı acık oraya gıdın sorun
Hilalceylin Batu37 Bizim kalp doktorumuz kreşe vercek misin gibi sorular sordu bende kendim bakcağımı söyledim 1 yaşından sonra tek doz yaptır dedi
Duru_m Batu37 menengikok aşısının kendi içinde 2 grubu var 1 yaş sonrası olan diğer bir grup oluyor biz hepsini yaptırmayı düşünüyoruz nimemrix ilk dozu olduk şimdi 5. Ay 2. Dozunu ypatırcaz