Mirayimran Busraae eczaneden aldık evet ağızdan enjektörle akıttı tatlı bişeymiş o kadarcık bende o sırada tetanoz oldum kolum pert😕
Busraae Mirayimran anladım kuzum bizim doktor hiç bir bilgi vermedi gecen ay bende sormayı unuttum. Bende düşünüyorum ilerde kreş aslında en iyisi yaptırmak sanırım
Mirayimran Busraae benim çevremdekilerde yaptırdı sanırım bağışıklığı kuvvetlensin diye yapılan bişey ilerideki yaşayacağı hastalıkları kolay atlatmaları için ishal ateş vs evet bende düşünüyorum kreş ☺️
Bsra89 Busraae bizimki 3 doz olandan , iki doz olanı da var . Suan biyolojik olarak 5 aylık oldu benim kızım (prematüre 4 aylık )her ay bir doz olarak üçüncüsünü bu ay sonunda olcaz yanı üç aylıkken başlamış oluyoruz.
Kusannesi Busraae oyun halısında yarım saat falan oyalanıyor hoşuna gidiyor ama bizde yapısık ikiz gibiyiz sürekli kcakta olacak
Mirayimran Delal evet bakıyor el atıyor dokunuyor onlara aslan var zebra var onlara kendisi dokunmaya başladı artık
Delal Busraae benim kziim hic bakmiyo saga sola bakiyo avizeye bakiyo ama oyuncaklara bakmiyo bu bi sorun mu acaba
Delal Mirayimran hayir benim kizim hic bi oyuncagina bakmiyo hep gozu aynada avizede falan oyuncakla alakasi yok bazen bu bi sorun mu acaba diye dusunuyorum
Busraae Delal sanmıyorum ya kuzum renkli siyah beyaz kağıtlardan biseyler göster canım bak bakalım tepki verecek mi mesela ben zeka kartları aldım siyah beyazları gösteriyorum heyecanlanıyor onlarla konusuyor
Mirayimran Delal yok yok öyle düşünmeyin benimkide evin avizesine bakmaya bayılır tavana bakar siyah beyaz olan herşey daha dikkatini çekiyor