Zeyzeyyyyy Kızlar dün akşam şurup aldık dolaba koydum ve 2 aylık bebeğime içiremem soğuk onu oda ısısına koysam bozulma falan olurmu ?
mikelenjelo35 Zeyzeyyyyy bencede öyle yap yani oda ısısında biraz dursun çünkü buz gibi oluyor.ben öyle yapıyorum.
canparcam123 Zeyzeyyyyy eczacı ilaçları oda sıcaklığında bırakabilirsiniz dedi eczanede dolaplarda değiller ben oda da bırakıyorum öyle veriyorum.
Zeyzeyyyyy Birkoalaanasi hayır siz doğru yapmışsınız koyulmaz yazıyor üzerinde bende yeni farkındayım
mikelenjelo35 Zeyzeyyyyy koyuyorum geri.ben yeni aldım dişten dolayı ateşi vardı.ebeye sordum üstünde dolaba koymayın yazıyor dışarda duruyor dedim .oda koysan iyi olur dedi.
mikelenjelo35 Zeyzeyyyyy bekletiyorum.oyle soğuk vermiyorum.baya soğuk oluyor çünkü.grip olduğunda doktor balgam sökücü bı ilaç yazmış evde su koyulanlardan onun üstünde buzdolabına koyun yazıyor.mesela onuda dışarda bekletip veriyordum.
Agg0207 Zeyzeyyyyy buzdolabına koymaman gerekiyor saklama koşullarında yazıyor zaten ilacın yapısını bozmuş bile olabilirsin