Kutay_16 Eymeniim ama biz kalabalık aileyiz onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum sürekli birimizden biseyler öğreniyor
Eymeniim Kutay_16 maşallah tabi kalabalıkta etkisi büyük olur ben evde tek başıma yetebildigim kadar yinede şükür sağlıklı olsunlar elbet öğrenilir
BuseCan Minagece her Bebek farklıdır Kİ senin bebişin örnek veriyorum dönüyordur benim ki dönmüyordur bu sefer diğer anne alla alla diyip tereddütte kalabilir 🙏🏻
Minagece Gulcannnn işte onları yaşamayan anlayamaz psikolojik destek bile almayı düşündüm bir ay kaldı kızım çok zordu şimdi gözlerinin içine bakıyorum birşey olsa hemen evham yapıyorum. Bambaşkaymış evlat. Ne kadar doğdu peki
Gulcannnn Minagece kesinlikle oyle çok zor bir süreçti benim için aildedn de uzağım sadece eşim yanımdaydı 1445 gr dogdu
Eymeniim Minagece boy kilo olarak 9aylik gibi 2.350 doğdu şu an 9 kilo boy 47 cmdi 74 cm şimdi baş çevresi geriden geliyor sadece 43cm
Macidenezkerimali Minagece bemimde oğlum mart başında doğması gerekiyordu ocakta doğdu 46 gün küvezde kaldı şuan seslere tepki veriyor gülüyor gözleriyle bizi takip ediyor
Eymeniim EEslem 4.ay atağı en uzun ataklardan biri malesef 1ay kadar sürebilir bile ama düzeliyor canım sonra çok rahatlıyorsun daha bir melek oluyorlar :)
zmaanda 6 aylık olacak bebeğim ve daha elleriyle ayaklarını tutmuyor,tam dönemiyor,cisimleri tam kavrayamıyor.Bunlar normal mi 1 ay erken doğdu bu arada.