Snmf Aslunal_ eğer kıl varsa içinde ve çıkaramıyorsanız lokum koyup sarın üstüne. Dalga geçmiyorum bildiğimiz lokum🙈
Aslunal_ Snmf inanır mısınız annemde aynı şeyi söyledi 😍 hatta gerçekten denicektim 😂 ama lokum yok evde 😂 o yüzden merhem sürdüm dayanamıyorum diye ☹️
mikkonunannesi- Aslunal_ olur minicik de olsa çok acı verir minicik iğne batırın eşiniz sıksın kolonya ile silin sonra bakın bir içine var mı diye bence çok oluyor 😂
Thefun E-lactania.org adresinden merhemin etken maddesine göre emzirmeye uygun olup olmadığına bakabilirsiniz. Prospektüsünde, hatta ilacın kutusunda bile etken maddesi yazar. Sitede arama kısmına etken maddeyi yazıp arayın..
Mucizem04 Aslunal_ kullanılır sorun değil emzirme de canım lazere gittin mi o bölge de benim çok sık oluyor kıl dönmesi muhtemelen
Aslunal_ Mucizem04 hayır gitmedim neden oluyor hiçbir fikrim yok ☹️ Şu günleri bi atlatsak doktora gidicem inşallah
GmzSnn Aslunal_ çıban olabilir patlatmayın derin şekilde iz kalır🙄 ilaç için içeriği konusunda bir bilgim yok ama antibiyotikli kremler kullanılmaz zaten bi int araştırın o kremi emziren anneler kullanabilirmi diye ama sıkmayın sıkarsanız kırmızı derin we çirkin bir iz kalır eğer çıban ise🙈
Freud Aslunal_ doktor bana çok güçlü olduğunu ve kullanmamam gerektiğini söylemişti. Tabi bebeğim de 3 aylıktı o dönem çok küçük olduğu için de öyle demiş olabilir.