Aslunal_ Merhabalar bacağımda uçlanmamış Kocaman bir sivilce çıktı ve inanın yürüyemiyorum bile. Emzirirken oturmaya bile çok zorlanıyorum. Kızımda sürekli gezmek istiyo adım attıkça canım çıkıyor sanki. Bende ihtiyol krem sürdüm. Kara merhem de diyorlar belki biliyorsunuzdur. Daha sonra aklıma geldi aslında merhem kullanımı da emzirirken önemli. Ama sürdükten sonra aklıma geldi o can havliyle lak diye sürdüm ☹️ Herhangi birşey olur mu bilginiz var mı? ☹️
Snmf Aslunal_ eğer kıl varsa içinde ve çıkaramıyorsanız lokum koyup sarın üstüne. Dalga geçmiyorum bildiğimiz lokum🙈
Mucizem04 Aslunal_ kullanılır sorun değil emzirme de canım lazere gittin mi o bölge de benim çok sık oluyor kıl dönmesi muhtemelen
GmzSnn Aslunal_ çıban olabilir patlatmayın derin şekilde iz kalır🙄 ilaç için içeriği konusunda bir bilgim yok ama antibiyotikli kremler kullanılmaz zaten bi int araştırın o kremi emziren anneler kullanabilirmi diye ama sıkmayın sıkarsanız kırmızı derin we çirkin bir iz kalır eğer çıban ise🙈
Aslunal_ mikkonunannesi- aslında bu 2 3 ayda bir çıkıyor bende sonra kendi kendine geçiyor bu kadar da canımı yakmıyordu. Ya kıl dönmesi nerelerde olur bilemedim bacağımın arasında olur mu ki 😂 ay şişlik o kadar sert ki sıkması imkansız düşünürken bile canım acıdı
mikkonunannesi- Aslunal_ olur minicik de olsa çok acı verir minicik iğne batırın eşiniz sıksın kolonya ile silin sonra bakın bir içine var mı diye bence çok oluyor 😂
Aslunal_ Snmf inanır mısınız annemde aynı şeyi söyledi 😍 hatta gerçekten denicektim 😂 ama lokum yok evde 😂 o yüzden merhem sürdüm dayanamıyorum diye ☹️
Thefun E-lactania.org adresinden merhemin etken maddesine göre emzirmeye uygun olup olmadığına bakabilirsiniz. Prospektüsünde, hatta ilacın kutusunda bile etken maddesi yazar. Sitede arama kısmına etken maddeyi yazıp arayın..
Aslunal_ Mucizem04 hayır gitmedim neden oluyor hiçbir fikrim yok ☹️ Şu günleri bi atlatsak doktora gidicem inşallah
Freud Aslunal_ doktor bana çok güçlü olduğunu ve kullanmamam gerektiğini söylemişti. Tabi bebeğim de 3 aylıktı o dönem çok küçük olduğu için de öyle demiş olabilir.