Buh4160 Kızlar Kızım 3 ay 16 gunluk ve 35 gunluk tak dönmındeyız ve ben tükendım resmn aşırı huysuz ve meme reddı yaşıoz ve daha 31 gunumuz var bu meme reddı ne zaman sona erer acaba ya :((
Kuzuannesi Buh4160 ah ahhh meme reddi yakti basimizi vallaaa cozumu yok malesef. Ayakta gezdirkrkn vermeye clisiyirm 1 2 dk aliyor
Minica_Eylul Buh4160 meme reddi illa oluyormu? 3 ay 4 gunluguz.. biraz önce emzik vermek zorunda kaldim ilk defa ondada korkttum meme reddi olmasin diye 😣
Denizincanii Buh4160 Boyle bir post acmstm Ben cozum bulamadm memeyi gornce agliyor sanirim memeyi birakacak 😢
Hunilianne Minica_Eylul emzik icin yanlis zaman bence. Bu aralar meme reddi yaşayabilirsiniz emzik de tetikleyebilir.
Minica_Eylul Buh4160 bizimki hiç emzik biberon istemio zaten ama dün denedim aldı çok istekli değildi.. memede çok durmak istio sorun değil ben tutuyorum fakar çok içiyor bu sefer kusuyorr kusmalar çok napcagimi sasirdim😣
Buh4160 Kuzuannesi bağırmak çözüm değil ki canım ama ister istemez bazen bağırıyoruz ama sonradan üzülüoz
Buh4160 Denizincanii umarım bırakmazlar uyuklarken ver memenı canım ben oyle yapıyom bırde uykudan uyanır uyanmaz ver daha tam açılmanışken o zaman alıyor aç oluyor ya bende aynm ama ne yapalım bi şekılde doyacaklar uzulme sen
Minica_Eylul Hunilianne yaa çok kusuyor çok memede durmak istiyor o yüzden az aldın emme olayını ezikte yapsın dedim çünkü memede durdukça içiyor ve aşırı kusuyor napcagimi sasirdim😣
Minica_Eylul BalAsyam doktora goturdunuzmu nasıl kusmaları her emmeden sonra var mi ? Valla yaşayan varsa bilmek istiyorum yoksa bi tek benim kızım mi böyle doktorada tekrar götürmek istemiyorum bu durumlarda.. sizin kaç aylık?
Nilnil Minica_Eylul benm bildiğim kusma bebeğin iyi beslenmesinden kaynaklanıyor bi doktordan duymustum. Eger löörrkk diye agız burundan şiddetli kusması yoksa endişelenmeyin zamanla azalıyor mide kapakcıgı gelişmediği için bebekte yeterli ve iyi beslenince bazen cıkabliyo benm bebeğimde coktu su an azaldı zamanla dha da azalıyormus
Minica_Eylul Buh4160 peynir gibi.. 2.ay kontrolde doktor 1 aylık izlemisti kilo alimida normal.olunca reflu degil dedi normal olarak sindirim sistemi gelisimi dedi..
Minica_Eylul Nilnil ebet bunuda duydum sukur sutum hep yaradi kilo alımlarında görüyoruz.. agiz dolusu coook nadir oluyor özellikle memede uyuyup kaldiginda mesela ayda yaklaşık 4 kez her gün değil .. gerçi son günlerde yok bile..
Minica_Eylul Nilnil 3 aylık sizinde dimi? Yavaş yavaş geçmesi gerekiyor bakalim.. ön sütüm fazla gelio diye sağarak verdim ve emzirme sonrası hiç sevmediğim emzik ı verdim.. bugün rahat geçti belki bundan kaynaklanıyor.. deniyoruz bakalim 🤷♀️