Ayselsahinn Bir zararı olur mu ki acaba ya korkuyorum nerde kagıt peçete bulsa yiyor okadar da kolluyorum dikkat ediyorum bi kare peçeteyi gömmüş resmen az bi parça kalmış
dbm Ayselsahinn kakasıyla birlikte çıkar diye düşünüyorum. zaten peçete hemen eriyen birşey çoktan erimiştir heralde midesinde 🧐
Deletedmom201 Ayselsahinn benim kızım da ip yemiş 🤷♀️ Nerden buldu ne zaman yedi anlamadım.sürekli beraberiz.😞 nasıl fark edemedim anlamıyorum. Kakasıyla beraber çıktı. Peçete de öyle olur.🤷♀️
Miniktosbambuyurken Benimki de buldugu yerde affetmiyo o kadar buyuk yemedi hic ama ben de tedirgin oluyorum agzini da acmiyo alamiyorum da su iciriyorum heralde kakasindan cikar 🤷🏻♀️
Ayselsahinn Miniktosbambuyurken dbm Deletedmom201 Mom987 inşallah 2 keredir böyle oluyor ama bu sefer daha çok yedi zarar vermesin ona da çıkar inşallah
elmaliturta Ayselsahinn bizim komşumuzun çocuğu da yiyordu buldukça doktor çok kaiteli pecetelerden korkmayın zararı olmaz da kötüyse dikkate edin diye uyarmış
Lenavegeceninannesi elmaliturta 😂😂😂 peçetenin bile pahallısı yani cocugunuzda vitamin eksikliği var mı
Oglusannesi98 Ayselsahinn inşallah yapmaz. Benim kardeşimde kağıt türü şeyler yiyordu denir eksikliği çıktı Dr unuz bi şey dedi mi?
elmaliturta Lenavegeceninannesi he valla bende duyunca sasirmistim ama doktor diyince de bisey demedim😁
BenMathilda Ayselsahinn Bir şey olmaz. Selüloz almış dogal karbonhidrat. Ama siz yine de ortada peçete bırakmayın maazallah.
Sarekrts Benim kızımda geçen ay 580 TL gelen doğalgaz faturası yemişti yani çok gelince garibim sinirlenmiş galiba 😂yarısı duruyordu yani sanmam bizimki maşallah iyi seninkine de bişey olmaz inşallah
zumramomm Ayselsahinn bütün bebekler yapıyor canım merak etme.hersey ağiza gidiyor ya benim kızımda öyle takip etmesem yiyecek.simdi hep yerde birde ne bulursa direk ağza kıl tüy ekmek parçası 😱😱geçende islak mendili ağzına sokarken yakaladım demir eksikliğimiz zaten var belki de ondan🤷
esmaefe Ayselsahinn peceteden bişey olmaz bence çıkar o. Benimki plastik, toprak, beton, sıva, toz deterjan ne bulursa yiyo kaşla göz arasında hop buluyo ve yutuyo. Virus bitince bi doktora götürüp değerlerine baktircam 🧐