Cerenece Merhabalar 1,5 aylık bebeğim var uyurken üzerine ne örteceğimi bilemiyorum. Oda 27 derece atlet zıbın ve üzerine takım giydiriyorum. Tek kat ince pamuk battaniye örtsem yeterli mi sizce? Arada sırtı terliyor. Siz neler yapıyorsunuz?
17062019 Cerenece oglum 10 aylik oldu bugun.dogdugundan beri ustunu ortturmedi hic.bende hep yelekle yatirdim
ozgurkus Cerenece pamuklu tulum pijaması var onu giydiriyorum üstüne de böyle ne ince ne kalın bir battaniyesi var onu örtüyorum.Terleme vs olmuyor hiç.
Hosgeldiannelik Cerenece oda sıcaklığını 25 e düşürün. Bebekler soğuktan değil sıcaktan ve terlemekten hasta olurmuş. Ben zıbın üstü tulum giydirip ince battaniye örttüm. O bile fazlaydı aslında ama kıyamadım
Birkoalaanasi Oda 23 derece, penye tulum ve müslin örtüyorum 🍒 çok sıcak olması iyi değil 27 derece çok çok fazla
Elfida-10 Cerenece offf 27 derece miiiiii çok aşırı sıcak alıştıysa o sıcaklığa havadan bile nem kapar
Mavisoglan-annesi Cerenece uyku tulumu ve uzerine orta kalinlikta hafif bir battaniye ortuyorum. 2 gecedir de kaloriferi yakmiyoruz..
Fatma_FLZ Cerenece 27 mi ben bunalırım 23 24 derece ıyi biz gunduzleri petekleri kapatıyoruz Eskisehirdeyiz bu arada Yanlis anlamayın terletir hasta edersiniz bu sefer
Deletedmom133 Cerenece 27 fazla canim bende uyku tulumu ustune ince çarşaf gibi orti yada 1 takim.gecelik pelus bahtaniye o kadar
My_son Cerenece biz bisey ortemiyoruz cunku 3 aylikti basladi ustunu acmasi 6 aylik oldu pelus tulumlardan giydiriyorum arada deniyorum ortmeyi iki dk sonra itiyo aciyo ortse yun yorgan ortcem ama 😂
Ayonuz My_son ben yorganla yatıyorum 😂herkes battaniye demiş ben çok mu sıcak yapıyorum bebeğimi acaba
Kuzuannesi Cerenece 1.t aylik iken polar battinyesi vardi onu ortuyordum ellerinide yarim kundak yapiyordum muslin ortu ile. Uyandgnda emzirirken flan yele giydir hemen bebege. Yada battaniye ort bi kst dha usur
Dogavesultan Cerenece oda ısısı çok fazla 22-24 c arası olması gerekiyor bizim ev 23 c sabit atlet ve takım veya tulum giydiriyorum üzerine penye battaniye örtüyorum
Ahanife Cerenece 27 çok fazla 25 derecede ideal biraz düşün bence sıcak çokta iyi olmaz hastalıklara davetiye çıkırır 😊
Minigiiimm Bebegim 11 aylık ve uyurken çok deli yatıyor. Ve tog değeri 1 ya da 0.5 olan uyku tulumu bulamadim. Kullanan varsa link verebilir mi?