Bigaboy Azraninnnannnesi teşekkür ederim 🙏🏻 bulgur da aşırı gaz yapıyor 🤦 inan her gün ne yemek yapacağımı bilemiyorum
theQueen Bigaboy Bir de protein çok tüket sabahları illaki bir tane haşlanmış yumurta ye 👍🏻 Yumurta da çok etkili 😇 ve tabiki kırmızı et 👍🏻 Hem sütünün kalitesi artar hem miktarı ne olursa olsun bebeğinin doymasını sağlar 😇
DilekB_ Bigaboy sade su içersen sütün tadı olmazmış ama tahin helvası yiyip üstüne su içersen hem sütğn çoğalır hemde tatlı olur diyorkar
Annemm Bigaboy Canım birde helva da çok süt yapıyor ben denedim %100 sonuç elde edersin inş gerçekten işe yarıyor 😊 bol sütlü günler Canım bebeklerimizi en güzel şekilde anne sütüyle besleriz inş sağlıcakla büyüt cnm 😍😇
EbruKarateke Bigaboy canım ramazan şerbeti ic cok faydasi var ben yeni sezaryanla dogum yaptim 11 gun oluyor sutum gelmiyordu bebegim ac kaliyordu sut artirici damla kullanmaya basladm ve bol bol ramazan serbeti iciyorum sutum gelmeye basladi
Tuti Size bişey deyimmi süt olmasıini istiyosaniz aktardan küp şeker halinde atom çayı var onu alın bence sağlık ocagindaki hemşire tavsiyesi
Bigaboy Tuti onu biliyorum o grip hastalıklar da içiliyor. Emzirdiğimiz için ilaç kullanamıyoruz hafta da bir doktor kontrolünde alabiliriz🙋🏻♀️teşekkürler.
Bigaboy Ozlemaydin maalesef bana bulgur gaz yapıyor 🤦 ama başka yemek tarifleri varsa alabilirim canım🤗
Bigaboy [bilinmeyen] uygulamayı daha yeni yeni kullanmaya başladım.geriye dönüş sayfalara bakıyorum canım sağolasın🤗
Mervecicekli Bigaboy kesinlikle dere otu üç öğün birer tutam ye bende bu işe yaradı önerdiğim bir anne de denemiş ve sonuç almış
Bigaboy Mervecicekli merhaba annecik💕2günde bir yediğim besinleri değiştirerek takip ediyorum. Bilmiyorum yine de ama sanırım dereotu işe yarıyor 😁 teşekkürler.