Bigaboy Süt, kakao, susam, baharat'a karşı alerji çıktı bunun yanında yoğurt ta var tabi ama bu aralar başladım az az yemeye. Baklagiller, kış sebzeleri onlar da gaz yapıyor. Açıkçası artık ne yiyeceğimi bilemez oldum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek annelerim var mı?🙋🏻♀️
theQueen Bigaboy bol bol su iç ve bebeğini bol bol emzir en güzel süt çoğaltma yöntemi bunların ikisi 😇
Azraninnnannnesi Bigaboy bulgur pilavı, tahinli helva, düzenli beslenmek ve komposto. Sizin saydıklarınız dışında. Özellikle komposto cok etkili oluyor.
sevcan Bigaboy makarna, pilav , et su, maden suyu, patlamış mısır peşine su, tahinli helva. Bıde emzırmek bol bol. baklıyat baharat ve soğuk zaten gaz yapıo. bı çay bardağı rezenede ıceblırsnz bıde ıhlamur.
DilekB_ Bigaboy sade su içersen sütün tadı olmazmış ama tahin helvası yiyip üstüne su içersen hem sütğn çoğalır hemde tatlı olur diyorkar
Bigaboy Azraninnnannnesi teşekkür ederim 🙏🏻 bulgur da aşırı gaz yapıyor 🤦 inan her gün ne yemek yapacağımı bilemiyorum
Hilal811 Azraninnnannnesi bulgurun gaz yaptığını söylüyorlar o yüzden yemiyorum yapıyor mu? bebeğim 2 aylık şuan sırf gaz yapıyor diye yemiyorum
theQueen Bigaboy Bir de protein çok tüket sabahları illaki bir tane haşlanmış yumurta ye 👍🏻 Yumurta da çok etkili 😇 ve tabiki kırmızı et 👍🏻 Hem sütünün kalitesi artar hem miktarı ne olursa olsun bebeğinin doymasını sağlar 😇
Annemm Bigaboy Canım birde helva da çok süt yapıyor ben denedim %100 sonuç elde edersin inş gerçekten işe yarıyor 😊 bol sütlü günler Canım bebeklerimizi en güzel şekilde anne sütüyle besleriz inş sağlıcakla büyüt cnm 😍😇
EbruKarateke Bigaboy canım ramazan şerbeti ic cok faydasi var ben yeni sezaryanla dogum yaptim 11 gun oluyor sutum gelmiyordu bebegim ac kaliyordu sut artirici damla kullanmaya basladm ve bol bol ramazan serbeti iciyorum sutum gelmeye basladi
Tuti Size bişey deyimmi süt olmasıini istiyosaniz aktardan küp şeker halinde atom çayı var onu alın bence sağlık ocagindaki hemşire tavsiyesi
Bigaboy Tuti onu biliyorum o grip hastalıklar da içiliyor. Emzirdiğimiz için ilaç kullanamıyoruz hafta da bir doktor kontrolünde alabiliriz🙋🏻♀️teşekkürler.
Bigaboy Ozlemaydin maalesef bana bulgur gaz yapıyor 🤦 ama başka yemek tarifleri varsa alabilirim canım🤗