askbocusum_1 Boğazım düğüm düğüm oldu oğlu ölmüş ☹️bir anne olarak dayanılmaz bir acı Allah kimseye yasatmasin.kizlar anne olduğumdan beri aşırı duygusal ve pinpirikli oldum.sizde böyle misiniz 😭
VERA19 askbocusum_1 Bende öyleyim anne olmak çok değiştirdi duygularımı.Çok üzüldüm Ebru Şallının oğlu Pars içinde.Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin onlara🥺
Eternity askbocusum_1 Her gece onsuz yaşayamayacağımı düşündüğğm için bol bol dua ediyorum bana bağışlasın diye allahım… Ebru şallıya allah sabırlar versin, dusunmek bile istemiyorum ne halde oldugunu😭😭
ArjininAnnesi VERA19 tam tamına öyleyim bende endişe ediyorum korkuyorum duygusalım… Herşeyden nem kapıyorum ödüm kopuyor 🙄😢 Ebru Şallıya sabır diliyorum anlatılmaz bir acı 😢
Misskokulum VERA19 şimdi okudum cnm ahhh kalbim aciyor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın annesine sabır versin. 😔😢
Bitanecikoglum Okuduğumdan beri kendimee gelemedim allah sabır versin rabbim hic bi anneye evlat acısı yaşatmasın
Defne_cicegim askbocusum_1 bende görünce şok oldum içim çok garip oldu ya bende doğumdan sora bi tuhaf oldum bide ben eczanede çalışıyorum böyle pinpirikli annelere uyuz olurdum kızardım kendi kendime ama insanın kendi çocuğu olunca öyle oluyomus şimdi o annisleri çok iyi anlıyorum 🤗
mavilimon Deletedmom133 böyle Bi acı karşısında bile cümlene sevmiyorum ka başlamak içinizin nekadar kötü olduğunu gösteriyor nebiçim insanlarsınız!Burda sevmiyorum diyenlerin hepsine lafım. Kadının canı gitmiş canı.. belki şuan sinir krizleri geçiriyordur belki baygınlıklar geçiriyordur. SEVMEM AMA üzüldümmüş. Sen üzülme Allahaskına. Çok umrundaydı kadının. Pis insanlar
Cennet-Kokulum askbocusum_1 evet öyleyim en ufak duygusal şeylere bile ağlıyorum annelik iç güdüsü işte 😞😞